Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Uunique flip Champagne Weave iPhone 7/8 Beige

Termékkatalógus
Uunique flip Champagne Weave iPhone 7/8 Beige
Mobiltelefon tok - flip, állvány funkció, mágneses zár, anyagok: alumínium, fa, műbőr, hozzáférés az összes funkcióhoz és csatlakozóhoz
Kód:  UNIQa004 Termékszám:  UUFFIP7HSF01
Uunique flip Champagne Weave iPhone 7/8 Beige Megszűnt

Uunique flip Champagne Weave iPhone 7/8 Beige

Ez a luxus Uunique flip Damask Folio iPhone 7/8 Red/Beige mobiltelefon tok egy tökéletes védelem megtestesítője, amelynek köszönhetően nem esik baja a telefonodnak, még akkor sem, ha magasról leejtenéd. Mindemellett pedig a tok lehetővé teszi, hogy a mobiltelefon összes funkciójához és csatlakozójához hozzáférhess. Hamar meg fogod szokni, ugyanis rendkívül kellemes az érintése - alumíniumból, fából és műbőrből készült, tehát az anyagok ideális kombinációjából. Állvány funkcióval és mágneses lezárással is büszkélkedhet. Biztosan beleszeretsz majd a minimalista designba, amely szépen kiegészíti majd az iPhone 7/8 készüléked. Az Uunique flip Damask Folio iPhone 7/8 Red/Beige mobiltelefon tok a maga kellemes bézs kivitelében a lehető legjobb választás, ha egy mobiltelefonos kiegészítőről van szó.

Az Uunique flip Damask Folio iPhone 7/8 Red/Beige tok főbb jellemzői:

  • Védőtok, amely biztosítja a készüléked biztonságát
  • Anyag: alumínium, fa, műbőr
  • Mágneses zár, állvány funkció
  • Még ha a telefon a tokban is van, akkor is hozzáférhetsz a mobiltelefonod minden funkciójához és csatlakozójához
  • Elegáns design, kellemes bézs szín

Miért pont a flip tok?

Ebbe a flip tokba a mobiltelefon könnyedén belehelyezhető, utána pedig stabilan tart, és még magasról való leejtés során sem fog kiesni belőle. A flip tok védi a mobiltelefonod mindig minden körülmény között, még akkor is, ha éppen semmit sem csinálsz vele. Megjelent néhány karcolásnyom a mobiltelefonodon már az első héten? Hát ez az Uunique flip Damask Folio iPhone 7/8 Red/Beige tokkal többé már nem fog fenyegetni. Nincs szükség a tokkal való vesződésre sem, hiszen, ha már "betokoztad" a telefonod, onnantól kezdve kényelmesen használhatod minden funkcióját.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Uunique flip Champagne Weave iPhone 7/8 Beige
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Uunique flip Champagne Weave iPhone 7/8 Beige. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Uunique flip Champagne Weave iPhone 7/8 Beige. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Uunique flip Champagne Weave iPhone 7/8 Beige. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Uunique flip Champagne Weave iPhone 7/8 Beige.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ