Shop roku Akvizice ApF HU

Uunique flip Black Ash iPhone 7/8 Black

Termékkatalógus
Uunique flip Black Ash iPhone 7/8 Black
Mobiltelefon tok - notesz tok, állvány funkció, mágneses zárral, alumínium, fa, műbőr kombinációja, hozzáférést biztosít az összes funkcióhoz és telefon csatlakozóhoz
Kód:  UNIQa001 Termékszám:  UUFMIP7HSF07

Uunique flip Black Ash iPhone 7/8 Black

A Uunique flip Black Ash iPhone 7/8 Black luxus notesz tok olyan, mint egy tökéletes páncél. Neki köszönhetően a telefon akkor sem sérül, ha nagyon magasról a földre esik. Ugyanakkor a tok lehetővé teszi a szabad hozzáférést a telefon összes funkciójához és csatlakozójához. Gyorsan hozzászokik használatához, hiszen rendkívül kellemes tapintású - alumíniumból, fából és PU bőrből készült. Ez kiváló minőségű alapanyagok ideális kombinációját jelenti. Emellett állvány funkcióval és mágneses zárral is rendelkezik. Szeretni fogja a tok minimalista kivitelezését is, amely kiemeli az iPhone 7/8 eleganciáját. A Uunique flip Black Ash iPhone 7/8 fekete kivitelezéssel ideális választás mobiltelefonja kiegészítésére.

A Uunique flip Black Ash iPhone 7/8 tok fő tulajdonságai 

  • Védőtok, amely garantálja iPhone 7/8 mobiltelefonja biztonságát
  • Anyaga: alumínium, fa, PU műbőr
  • Mágneses zárral és állvány funkcióval is rendelkezik
  • Akkor is szabad hozzáférése van az összes funkcióhoz és csatlakozóhoz, ha a telefon a tokban van
  • Elegáns design, fekete kivitelezéssel

Miért válasszon notesz tokot?

A notesz tokba egyszerűen belehelyezheti telefonját. A tok erősen tartja, nem fog belőle kicsúszni. Még akkor sem esik ki a tokból, ha magasról a földre esik. A notesz tok minden körülmények között védi a telefont, még inaktivitás esetén is. Már a használat első hetében karcolások jelentek meg telefonján? Ez a Uunique flip Black Ash iPhone 7/8 notesz tokkal nem eshet meg. Nem fog időt pazarolni a tok felhelyezésével és levételével, ugyanis a telefon összes funkcióját kényelmesen használhatja.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Uunique flip Black Ash iPhone 7/8 Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Uunique flip Black Ash iPhone 7/8 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Uunique flip Black Ash iPhone 7/8 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Uunique flip Black Ash iPhone 7/8 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Uunique flip Black Ash iPhone 7/8 Black.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ