A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Üzemanyag LaCie 1TB

Termékkatalógus
Üzemanyag LaCie 1TB
Adattároló Vezeték nélküli, 1TB, Wi-Fi, USB 3.0
Kód:  DL071a0 Termékszám:  STFL1000200 Gyártó honlapja:

Üzemanyag LaCie 1TB

le
Üzemanyag LaCie 1TB

Lépjen tovább. Érjen el hosszabb lejátszást. 

  • Terjessze ki az  iPadja® kapacitását kábelek vagy internet nélkül 
  • Fájlok megosztása akár 5 készülékkel egyszerre 
  • Játssza le a médiákafájljait a készülékeken, mobil alkalmazás által 
  • Streameljen az Apple TV® -be és az AirPlay® szolgáltatássa

Érjen el hosszabb lejátszást

Már nem lesz többé gondja azzal, hogy mit töltsön fel az iPadjára. Az 1TB -os vezeték nélküli tárhellyel, a LaCie Fuel  lehetővé teszi akár 500 film vagy több ezer fénykép, dal és dokumentum elmentését, valamint hozzáférhetővé tételét az iPadról, iPhonról® vagy akár a Macról® is. A 10 órás akkumulátor-élettartamnak köszönhetően egész nap élvezheti a médiatartalmakat, internet vagy bármilyen kábelek szükségessége nélkül. 

le
Üzemanyag LaCie 1TB

le
Üzemanyag LaCie 1TB

A megosztás szinte gyerekjáték

A LaCie Fuel saját Wi-Fi hálózatot alakít ki, azonos módon mint az otthoni router. A tárhelyhez való hozzáférés egy időben akár 5 eszköz számára is lehetséges. Sőt streamelhet HD filmeket 3 berendezésbe egyszerre. A családi kirándulások, hosszabb utak vagy a reptéri várakozás sokkal már szórakoztatóbb lesz.

Mivel a LaCie Fuel a működéséhez nem igényel internetet, csatlakozhat a környező Wi-Fi hotspotokhpoz is. Lehetővé teszi az internethez való hozzáférést, akár 4 vezeték nélküli berendezés számára is. 


le
Üzemanyag LaCie 1TB

Hozzáférés egy érintés által

A LaCie Fuel lehetővé teszi egy hatalmas médiakönyvtárhoz történő hozzáférést, pontosan ott ahol az a legjobban néz ki: az Ön iPadján. Elegendő a LaCie Media alkalmazás telepítése az iPadjára vagy az iPhonejára és a filmjeit, zenéjét vagy fényképeit egy terabájtnyi nagyságban, azonnal egy érintésre találja. 

A fájljai átböngészése egyszerű a zenéje és a filmjei cover artjának köszönhetően, valamint a fényképei fantasztikus kicsinyített mása által. A böngészés lehetséges a tartalom típusa alapján, ami lehetővé teszi az összes filmjének, zenéjének és fényképének egy helyen történő megjelenítését.


Nagysebességű adatátvitel

A Wi-Fi -nek és a LaCie Media alkalmazásnak köszönhetően egyszerű a fájlok átvitele a számítógépből vagy a hordozható készülékekből a LaCie Fuel-be. Esetleg néhány érintéssel az alkalmazásban, szabaddá teheti az iPadja vagy az iPhoneja tárhelyét azzal, hogy átviszi a fájljait a LaCie Fuel -be.

A LaCie Fuel általános merevlemezként jelenik meg a számítógépében, épp ezért nagyon egyszerű a fájlok vezeték nélküli áthúzása és átvitele. Szüksége van egy nagyobb médiakönyvtár átvitelére a MacBook Airjéről® a LaCie Fuel-be? Gyorsítsa meg az átvitelt a szupergyors USB 3.0 kapcsolat által

Esetleg vigyen át fájlokat automatikusan a LaCie Fuel-be, a Dropbox®  vagy a Google Drive™ segítségével. Játsszon fel, szerkesszen vagy töröljön a fájlokat a Dropboxban vagy a Google Drive könyvtárjában a Mac-jén és a változások megjelennek a LaCie Fuel -en is, azonnal a Wi-Fi csatlakoztatása után. Offline hozzáférést szerez a könyvtárjához a Dropboxban vagy a Google Drive-on, valamint lehetősége lesz a fényképei egyszerű megosztására a barátaival és a családjával.

le
Üzemanyag LaCie 1TB

le
Üzemanyag LaCie 1TB

Fusson neki az AirPlay-el

Az AirPlay -el való kompatibilitásnak köszönhetően, a Lacie Fuel lehetővé teszi az átmenetet a mobil formátumtól teljesen a nagy formátumig, egyetlen érintés által. Használja az iPadját a HD filmek lejátszására az Apple TV®-jén. Vagy az iPhone-ját a zene lejátszására, az AirPlay -el kompatibilis hangszóróin. Esetleg indítsa el az Instagram®-on található fényképei prezentációját a saját HDTV-jén. Az AirPay-el és a Lacie Fuel-el a nagyobb adatmennyiségek lejátszása szinte gyerekjáték.

*  Az akkumulátor pontos élettartama a termék modelljétől, az általános felhasználástól és konfigurációtól függ. 

Megjegyzés:
» Összes 1 TB külső merevlemez
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Üzemanyag LaCie 1TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie Fuel 1TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie Fuel 1 TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie Fuel 1 TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie Fuel 1 TB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ