30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Üzemanyag LaCie 1TB

Termékkatalógus
Üzemanyag LaCie 1TB
5 1 értékelés
Adattároló Vezeték nélküli, 1TB, Wi-Fi, USB 3.0
Kód:  DL071a Termékszám:  9000436EK Gyártó honlapja:

Üzemanyag LaCie 1TB

Lacie jön fel egy szokatlan módon tárolja az adatokat. Üzemanyag jelentése Lacie külső meghajtó vezeték nélküli wi-fi, amely lehetővé teszi, hogy tárolja több mint 500 videó, több ezer fotó, dal és dokumentumokat. Ezeket a fájlokat, akkor van közvetlen hozzáférés bármilyen Apple eszközzel, legyen az iPhone, iPad vagy Mac. Az akkumulátor élettartama akár 10 óra lehetővé teszi, hogy élvezze a média egész nap anélkül, hogy csatlakozik az internethez, vagy kábelek mindenhol kivitelezhetetlen. 

Lacie Üzemanyag létrehozza a saját wi-fi hálózat, valamint az otthoni router. Ezért nincs semmi gond, hogy az adatok biztonsági mentését akár öt készülékkel egyszerre, vagy akár patak HD videó akár három eszköz egyszerre. Lacie üzemanyag kell működnie az interneten, de nem tud csatlakozni a közeli Wi-Fi hotspot, és hozzáférést biztosít az internethez akár négy vezeték nélküli eszköz. Ez a jellemző egyediségét a lemezt, és annak alkalmasságát az utazáshoz.

Hála Seagate Media rendelkeznie az iPad vagy iPhone média kéznél. Miután csatlakozik, akkor azonnal hatalmas mennyiségű a videókat, képeket vagy zenét. Lacie üzemanyag is büszkélkedhet támogatja az AirPlay és lehetővé teszi, hogy egy kattintással lejátszás HD videókat és zenét az Apple TV. A lemez Lacie Üzemanyag minden olyan hihetetlenül egyszerű!

Műszaki adatok:

Lemez kapacitás:
1 TB

felület:
Wi-Fi 802.11 b / g / n
USB 3.0

Az akkumulátor élettartama:
10 óra

Wi-Fi tartományban:
45 méter

Maximális száma csatlakoztatott eszközök:
5

Támogatott rendszerek:
Mac OS X 10.6 vagy újabb
iOS 5.11 vagy nagyobb
Windows 8, a Windows 7 vagy a Windows Vista®
Android 2.3 vagy újabb
Kindle Tűz

A csomag tartalma:
LaCie Üzemanyag
USB 3.0 kábel
USB Power Adapter
telepítési útmutató
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Üzemanyag LaCie 1TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie Fuel 1TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie Fuel 1TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 1TB Kraftstoff. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 1TB Kraftstoff.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ