30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Keskeny elöltöltős mosógépek akciós áron - Árnyesés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Samsung
(1)
Szűrés
Ebben a kategóriában megfelelő keskeny elöltöltős mosógépek találsz. Jelenleg 1 kiemelkedő árajánlatunk van a keskeny elöltöltős mosógépek kategóriában. A legolcsóbb keskeny elöltöltős mosógépek keresed? Akkor nézd meg a olcsó keskeny elöltöltős mosógépek kategóriát.
1 termék
4,4 14×
SAMSUNG WW60A3120BE/LE
Mosógép - elöltöltős, C energetikai osztály, 6 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 55 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 43 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 40 cm (Sz×Ma×Mé)
Leárazás -36 %
139 900 Ft 217 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAWM066
színes ruhákHogyan kell helyesen szétválogatni a szennyest? Ha nem szeretnéd, hogy a ruhaneműk foltosak maradjanak vagy kifakuljanak, elengedhetetlen a szennyes megfelelő szétválogatása. Tudni szeretnéd, hogyan válogasd szét helyesen a szennyest, és hogy ezután hogyan mosd ki az egyes adagokat? Cikkünkben minden kérdésedre...
Ha éppen szárítógépet keresel, de nem tudod, merre indulj, akkor jó helyen vagy. A 2020-ban kapható legjobb szárítógépeket tartalmazó áttekintésünkben összesen kilenc modellt gyűjtöttünk össze a számodra. Csakis a legjobbak, az olcsóbbaktól a drágább darabokig. Ráadásul...
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ