Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

V-MODA Crossfade M100 szürke

Termékkatalógus
V-MODA Crossfade M100 szürke
Fej-/fülhallgató fülhallgató, zárt, hajtogatás, inverterek 50 mm frekvencia tartományban 5 30000 Hz, 32 Ohm, 103 db, a lehetőséget, közvetlen csatlakoztatás hátizsák, egy mikrofon, vezérlőkábel
Kód:  VMC005b Termékszám:  877653005252 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

V-MODA Crossfade M100 szürke

Se sluchátky od společnosti V-Moda dostáváte do rukou produkt oceňovaný i opravdu náročnými milovníky kvalitního zvuku. Ők így vált a tökéletes társ, amikor hallgatja kedvenc zenéit otthon és útközben. Fejhallgató szerzett mind hangminőség, hanem egy egyedi design és a szabadalmaztatott inverter rendszerek.

legfontosabb jellemzői

  • Modern design és minőségi kidolgozás
  • 50 mm-es Dual Inverter
  • Könnyű, összehajtható kivitel
  • Ellenálló párnák készült memória hab
  • Kevlar fonott kábel mikrofonnal
  • Hordtáska tartalmazza
  • Lehetőség individualizáció választható címkék

Is használt acél

Rendkívül tartós kialakítás kínál a felhasználó számára kényelmes és gondtalan használat fejhallgató egész idő kopás. Legérzékenyebb részei ténylegesen acélból, így nem kell aggódnia az esetleges károkat. Patentovaný skládací mechanismus CliqFold přijde vhod zejména ve chvílích uskladnění do praktického pouzdra, které je součástí produktu.

Tökéletesen kényelmes és egyedi hatszögletű alakja a fülpárnák megakadályozza bejutását a környezeti zaj. Legyen eredeti és finomhangolására a design fejhallgató maga opcionális fémlemezek különböző színű lézer gravírozás. A csere egyszerű és gyors. Ezeket a címkéket szabadon kombinálható ruházat és egyesíteni, hogy mindent egy tökéletes egész. 

Kényelmes és hatékony

Propracované zvukové duální 50mm měniče jsou pro pohodlné nošení opatřeny koženkou a postarají se o dechberoucí zvukové podání v celém svém frekvenčním spektru. Fejhallgató egyszerűen hallgatni minden ajánlatát korábban ismeretlen tapasztalat. A felhasználók minden bizonnyal élvezni a tény, hogy a fejhallgató speciális kábelek és adapterek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy összekapcsolják csak két jel bemenet. Zene megosztása más fejhallgatót csatlakoztatott tiéd, akkor nagyon egyszerű. 

Ellenállás megerősített stressz tesztek

Gyártó akart nyújtani a felhasználóknak igazán minőségi termék, ezért ment fejhallgató könyörtelen stressz tesztek. Jeden z těch nejpřísnějších je dokonce dle vojenských standardů a nese označení MIL-STD-810G. Kevlár erősítésű kábel szigetelése képes kezelni akár egymillió hajlítás és az egész szerkezet ellenáll a leesés 1,8 méter és 70 ×. Emellett fejhallgató fáj sem hő, nedvesség vagy verejték. Mindezek a tulajdonságok teszik a készülékek nagyon jó minőségű termék, amely szolgálja a felhasználók hosszú ideig.

A tartozékok széles skálája

  • Karabiner, amely lehetővé teszi a biztonságos illeszkedés fejhallgató közvetlenül a hátizsák
  • Kettős bemenet kombinált jelet a két bemenet, a fel nem használt csatlakozó biztonságosan elrejtve
  • SharePlaytm kábel, amely lehetővé teszi a zenék más fejhallgató, amely csatlakozhat ezekhez az ő
  • SPEAKEASY mikrofon kábel: egy kiváló minőségű mikrofon csatlakoztatható a vezérlőre třítlačítkovým telefonok Apple, Android, Windows, Blackberry és a Kindle
  • A tárolórendszer V-szíj: rendszer megkönnyíti a szervezet nem használt kábelek a dobozban, extra hely a flash meghajtót, és a fül

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: V-MODA Crossfade M100 szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si V-MODA Crossfade M100 šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si V-MODA Crossfade M100 šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte V-MODA Crossfade M100 grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte V-MODA Crossfade M100 grau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ