30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Dyson V7 Fluffy

Termékkatalógus
Dyson V7 Fluffy
Álló porszívó - legnagyobb szívóteljesítmény: 100 AW, két erősségi fokozat, Li-Ion akkumulátor, 30 perc működési idő, 3,5 óra töltési idő, 0,54 literes portartály, szívófej puha forgó hengerrel sima padlókhoz, hatékony kimeneti HEPA szűrő az allergiában szenvedőknek, hatékony HEPA szűrés, továbbfejlesztett higiénikus portartály-ürítés, könnyű és ergonomikus, további fogyócikk költségek nélkül, takarítás a padlótól egészen a plafonig, tömege: 2,4 kg, tartozékok: direkt meghajtású forgó kefés szívófej, amely a sima felületekre specializálódott, egy mini szívófej forgó motorizált kefékkel, puha porkefe, amely azonnal beszívja a port és az allergéneket is a tartályba, kombinált kefés fej, réstisztító fej, cső, hálózati adapter, tartó a falra
Kód:  DYSVY106 Termékszám:  DS-227608-01 Gyártó honlapja:

Dyson V7 Fluffy

Ez a Dyson V7 Fluffy akkumulátoros rúdporszívó nagy szívóteljesítménnyel bír. A porszívó kis súlyú és ergonomikus kialakítással rendelkezik, a hosszú üzemidőről a Li-Ion akkumulátora gondoskodik. A készüléknek 3,5 óra töltődésre van szüksége, amely ezt követően 30 perc üzemidőt tesz lehetővé. A még nagyobb szívóerő érdekében a MAX üzemmód is rendelkezésre áll, amellyel 6 percig extra nagy teljesítményű porszívózás érhető el. A Dyson V7 Fluffy porszívóval bárhol porszívózhat, a padlótól egészen a mennyezetig mindenhová alkalamas. A Dyson V7 Fluffy rúdporszívót nagyon könnyen kézi porszívóvá alakíthatja. A HEPA kimeneti filternek köszönhetően allergiában szenvedőknek is alkalmas. Előnyként említhető még továbbá a portartály higiénikus kiürítésének lehetősége is, amely 0,54 literes térfogattal rendelkezik. A kimosható, életre szóló filternek és a portartálynak köszönhetően, ami egyébként a porzsákot váltotta fel, már nem szükséges további fogyó cikkeket vásárolnia.

A Dyson V7 Fluffy legfőbb tulajdonságai

  • Dyson akkumulátoros rúdporszívó 100 AW szívó teljesítménnyel
  • Könnyű porszívó ergonomikus kialakítással, bármit megtisztít a padlótól egészen a plafonig
  • HEPA szűrő és a tartály higiénikus kiürítése anélkül, hogy a szennyeződésekkel és a porral érintkezne 
  • Nagyon könnyen kézi porszívóvá alakítható
  • Tartozékok széles választékával érkezik, amellyel bárhol takaríthat

A Dyson porszívó számos tartozékkal rendelkezik

A porszívó 2 Tier Radial™ ciklon technológiával rendelkezik. A technológia 15 ciklont használ, amelyek két rétegben vannak elrendezve és párhuzamosan működnek. Ez a kombináció nagyobb hatékonysággal fogja meg a finom port és más lehetséges allergéneket is. A Dyson V7 Fluffy porszívó csomagjában található egy direkt meghajtású forgó kefés szívófej is, amely a sima felületekre specializálódott, egy mini szívófej forgó motorizált kefékkel, egy puha porkefe, amely azonnal beszívja a port és az allergéneket is a tartályba, egy kombinált kefés fej, réstisztító fej, cső, hálózati adapter, falra szerelhető tartó a kényelmes újratöltéshez, mosható motor előtti szűrő és utáni szűrő is.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!
További kiegészítők
Fali tartó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, Mosható szűrő Kész!

Méret & súly

Szélesség
25 cm Kész!
Magasság
124 cm Kész!
Mélység
22,5 cm Kész!
Tömeg
2,4 kg Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dyson V7 Fluffy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson V7 Fluffy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dyson V7 Fluffy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Akku-Handstaubsauger Dyson V7 Fluffy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Akku-Handstaubsauger Dyson V7 Fluffy.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ