Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Vango 1 Person Non-Stick Cook Kit

Termékkatalógus
Vango 1 Person Non-Stick Cook Kit
3,0 3 értékelés
Kemping edény - 1 személy számára, tartalma: 2 fedél, műanyag bögre, 900 ml-es fazék, 14 cm átmérőjű serpenyő, 700 ml-es fazék, minden egymásba rakható, tapadásmentes felület, hordozó csomagolás, tömege 0,66 kg
Kód:  VNG5006 Termékszám:  5023518610528

Vango 1 Person Non-Stick Cook Kit

Hogyan hozzuk össze az egyszerű rakodást, a praktikusságot és a gyors karbantartást utazáskor és kempingezéskor? A Vango 1 Person Non-Stick Cook Kit edénykészlettel ez egyszerűen megoldható. A készlet elsősorban a dolgok praktikus oldalára koncentrál. Valamennyi edény felülete tapadásmentes. Kiemelkedik alacsony tömegével és egyszerű elrakhatóságával. Ötletes kialakításának köszönhetően a Vango edénykészlet darabjait könnyen egymásba lehet rakni, így egy 16 × 9 cm méretű csomagot kapsz. Ráadásul szállító csomagolásban található, amelynek száját egy zsinórral be lehet húzni, így könnyen elcsomagolhatod az utazásra.

A Vango 1 Person Non-Stick Cook Kit edénykészlet fő jellemzői

  • Tapadásmentes felülettel ellátott edények
  • Alacsony tömeg
  • Jól tárolható
  • Szállító csomagolás zsinórral
  • Összehajtható nyelek

A Vango 1 Person Non-Stick Cook Kit edénykészlet praktikuma

A remek Vango edénykészletet úgy tervezték, hogy gyorsan és megbízhatóan elkészíthesd benne az ételeket. A fazekaknak és a serpenyőnek összehajtható nyele van, ezért könnyen egymásba rakhatod és elcsomagolhatod őket. Következő előnyük a tapadásmentes felület, amelynek köszönhetően nem kell hosszú időt eltöltened az edények tisztításával, hanem kellemesebb tevékenységekkel foglalkozhatsz, és kiélvezheted a szabadság zavartalan nyugalmát.

 

Tömeg:
0,66 kg

A készlet tartalma:
2 fedél
műanyag bögre
900 ml-es fazék
14 cm átmérőjű serpenyő
700 ml-es fazék

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Vango 1 Person Non-Stick Cook Kit
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vango 1 Person Non-Stick Cook Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vango 1 Person Non-Stick Cook Kit.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ