AD květen univerzal Shop roku

Vanguard Reno 45

Termékkatalógus
Vanguard Reno 45
4,5 4 értékelés
Fotós hátizsák belső méretek: 220 × 130 × 220mm
Kód:  OW206jnp

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Vanguard Reno 45

A fényképészeti felszereléséhez a Vanguard Reno stílusos hátizsák tökéletesen illeszkedik. Biztonságosan el lehet vinni a városba és a természetbe. A funkcióknak köszönhetően nagyon kényelmes a hátán, és minden öröm számodra nagyszerű élmény.

Főbb jellemzők

  • A világítási rendszer , a kiváló minőségű pántok és a hátlap lehetővé teszi a nagy kényelemet, ha bármelyik úton jár
  • Sok zseb és zsanér gondoskodik arról, hogy a hátizsák minden eleme gyorsan megtalálja a helyét
  • A technikusa a tolvajok ellen védett, a kamera hátulról történő elérésével
  • Az ágyéki és mellkasi szíj biztosítja, hogy a hátizsák valóban mindenkire esik, és még nagyobb mozgással kényelmesen viselhető

Kiváló minőségű kameravédelem

A Vanguard hátizsák egy 10 állású, szabályozható felszabadítási rendszerrel örömet szerez mind a városban, mind a vadonban. A minőségi anyagok használata nagyban védi az egész fotót . A tartozékokkal ellátott fényképezőgéppel együtt olyan személyes dolgokat is megtehetünk, amelyeket nem tudsz megtenni.

Egy beépített esőkabátot tartalmaz , amely megfelel Önnek, bármilyen rossz időben is. A hátulról való hozzáférés növeli a tolvajok elleni védelmet. 

Kényelem minden helyzetben

A világító rendszer mellett a hátizsák jól hátul és lélegző hátlapot, valamint vállpántokat tartalmaz, így nagyon kényelmes a hátán. A mellkas és a deréköv garantálja, hogy a hátizsák tökéletesen illeszkedik az egyes hátra , nem zavarja a megnövekedett tevékenységet, és tökéletes segítője lesz minden utazásnak vagy sétának. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Vanguard Reno 45 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vanguard Reno 45. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vanguard Reno 45. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vanguard Reno 45.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ