30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

VANGUARD Reno 48kg

Termékkatalógus
VANGUARD Reno 48kg
4,7 6 értékelés
Fotós hátizsák 240 × 130 × 240 mm khaki / zöld
Kód:  OW200p99n Termékszám:  VA01432

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

VANGUARD Reno 48kg

Te szereted a szabadban, kaland vagy szórakozás? Van elfog exkluzív fényképeket és számtalan saját fotográfiai anyag, amely nem egyszerűen kell magával mindenhová? Mivel a különleges alakja a hátizsák Vanguard Renon akkor már az összes fontos leltár szépen egy helyen tárolni. 

legfontosabb jellemzői

  • Hátizsák szállítására tervezett kamera
  • Tényleg elég nagy terek
  • Egyszerű eloszlását tér
  • Kényelmes viselet a hátukon
  • Feltéve esőkabát esőálló
  • Hasznosított anyag: Nylon / Polyester
  • A termék súlya mindössze 0,89 kg

Útközben fényképekhez

A hátizsák tervezték amely elsősorban a fotósok. Ezért a belső rész két részre van osztva kamrák. A felső úgy tervezték, hogy a kis dolgokat, és rideg anyag. Hogy alsó tárolására alkalmas kamera és egyéb fényképes leltárt. Belső terek is elválasztókat tépőzáras, jobb és biztonságosabb közlekedés anyag. Az oldalon megtalálja a kis zsebek, amelyek célja, hogy készítsen egy állvány, kis palackokkal vagy egylábú.

Hátizsák köszönhetően kiváló alakja és egyedülálló ergonómia tökéletesen illeszkedik a hátán. Szellőztetett hátsó oldalablakok és légáteresztő vállpántok tovább javíthatja az érzés a használat során. Egy még élvezetes rajta hozzájárul mellkasi és ágyéki övek, hátizsák biztonságosan rögzítse a helyére. Poggyász is el van látva egy köpenyt, amely megvédi a termék méretei 390 × 185 × 480 mm és a leltár az esőtől vagy más károsodás. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VANGUARD Reno 48kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VANGUARD Reno 48KG. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VANGUARD Reno 48KG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VANGUARD Renon 48kg.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ