A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Kültéri karácsonyi fényfüzérek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiafelhasználás
0,5 W
500 W
-
Foglalat
E27
(4)
Integrált fényforrás
(109)
További tulajdonságok
Időzítő
(155)
Mobilalkalmazás
(48)
Smart
(44)
Vízálló
(42)
Hangvezérlés
(35)

A karácsonyi kültéri fényfüzérek megfelelő ünnepi hangulatot varázsolnak az otthonodba. Válogass a színek, formák és stílusok széles skálájából, hogy a házad már a karácsony előtti időszakban is ragyogjon. Ezek a kültéri fényfüzérek feldobják a kertedet vagy a homlokzatodat, és barátságos hangulatot teremtenek a családi és baráti összejövetelekhez. Olvass tovább.

Tovább

Melyik az ideális kültéri fényfüzér karácsonyra? Kültéri dekoráció minden karácsonyt feldob

A kültéri karácsonyi fényfüzér kiválasztásánál fontos, hogy alaposan mérlegeljünk néhány kulcsfontosságú szempontot. Kezdd a fények típusának kiválasztásával. A LED füzér energiatakarékos és hosszú élettartamú megoldás, míg a hagyományos izzók klasszikus megjelenést biztosítanak. Győződj meg arról, hogy a füzér alkalmas kültéri használatra és időjárásálló. Végül ne feledkezz meg a funkciókról és effektekről, például a különböző világítási módokról sem, amelyekkel extra élményt adhatsz a kültéri fényfüzér használatához.

i

A beltéri és kültéri fényfüzér hosszának megfelelő hosszúságúnak kell lennie

Akár beltéri, akár kültéri fényfüzér mellett döntesz, győződj meg róla, hogy a megfelelő hosszúságú. Alaposan át kell gondolnod, hogy hová szeretnéd elhelyezni a dekorációt. Míg egy 20 méter hosszú kültéri fényfüzér ideális egy kisebb fenyőfa vagy ablak megvilágításához, addig a tető megvilágításához érdemes hosszabb, például 50 méteres változatot választanod.

LED kültéri fényfüzérek - szép és gazdaságos világítást biztosítanak

A LED kültéri fényfüzérek korszerű és energiatakarékos megoldást jelentenek a kültéri világításhoz. A LED technológiának köszönhetően ezek a füzérek hosszú élettartamúak és ellenállnak a különböző időjárási körülményeknek. Ideálisak kertek, teraszok, erkélyek vagy házak homlokzatának díszítésére, a színvariációk és fényhatások széles skáláját kínálják. E LED kültéri fényfüzérek közül sok az okostelefonodhoz is csatlakoztatható.

A LED karácsonyi fényfüzér kültéri változata nem bocsát ki nagy hőt, így biztonságosabbá teszi az érintést és csökkenti a tűzveszélyt.

Kültéri fényfüzér - az izzók klasszikusak, amelyek nem okoznak csalódást

A kültéri fényfüzér klasszikus és meleg megjelenést kölcsönöz, amely tökéletesen alkalmas a hangulatos légkör megteremtésére. A hagyományos füzér gyakran keresett, mert fényesebb, melegebb fénye nosztalgikus hangulatot kölcsönöz minden alkalomhoz. Bár kevésbé energiatakarékos, mint a LED-es opciók, mégis egyedi esztétikát kínálnak. Előnye továbbá, hogy a nem működő izzókat könnyen ki lehet cserélni újakra.

i

A karácsonyi fényfüzér kültéri változata kapható izzókkal és anélkül is

A kültéri fényfüzér rendszerint közvetlenül izzókkal van felszerelve, de a fényfüzérnek olyan változatai is találhatók, amelyekhez nem tartoznak izzók. Az ilyen lánc előnye, hogy szabadon cserélheted az izzókat.

A fára vagy a tető alá akasztható kültéri fényfüzér lenne számodra megfelelő?

A karácsonyi kültéri fényfüzér egy olyan dekoráció, amely különösen népszerű a sokoldalúsága és a variálhatósága miatt. Használható önmagában, esetleg a házad előtt álló tűlevelű fán, vagy egy nagyobb dekoráció részeként. A fényfüzérek többféle színben és hosszúságban kaphatók, az egyszerű fehér fényektől a színes opciókig. A kültéri világítás egyes típusai még szokatlan karácsonyi formájúak is lehetnek, mint például egy fa.

  • A jégcsap kültéri fényfüzérek a jégcsapokat imitálják, amelyek téli hangulatot kölcsönöznek a karácsonyi dekorációnak. Gyakran használják őket ablakokra akasztott díszként vagy kültéri fénydekorációk részeként.
  • A kültéri girlandokat gyakran használják kerítések, korlátok vagy ablakok díszeként. Ezek a kültéri fényfüzérek gyakran tartalmaznak ágakat, fenyőtobozokat és más karácsonyi motívumokat. Általában nem túl hosszúak, ezért jobb, ha több darabot vásárolsz.
  • A fényfüggönyök népszerűek az ablakok dekorálására vagy a karácsonyi fényképezés háttereként. Hosszú fénycsíkokból állnak, amelyek a hulló hó vagy jégcsapok hatását keltik, igazán varázslatos karácsonyi látványt nyújtva.
  • A csillag, mint a karácsony szimbóluma gyakran különböző formában jelenik meg - kivilágított ablakdíszként, a karácsonyfa tetején vagy függődíszként. Lehet egyszerű vagy díszesebb, és ízlésesen kiegészíthet bármilyen karácsonyi láncot.

kültéri fényfüzérek - égők
Kültéri fényfüzér - égők

Csillag kültéri fényfüzérek
Csillag kültéri fényfüzér

LED kültéri karácsonyi fényfüzér
Karácsonyi fényfüzér kültéri LED

A kültéri fényfüzérek általában sokoldalú dekorációk, amelyek otthon és a szabadban egyaránt jól használhatók.

Akkumulátoros, hálózati és napelemes kültéri karácsonyi fényfüzér

A kültéri fényfüzér áramellátásának módja kulcsfontosságú tényező, amely befolyásolja rugalmasságukat, telepítésüket és általános használatukat. A különböző áramellátási módszerek különböző előnyökkel és korlátozásokkal járnak, ezért fontos, hogy azt válaszd, amelyik a legjobban megfelel az igényeidnek és annak a környezetnek a sajátosságainak, ahol a fényfüzéreket használni fogod. A választás során fontos figyelembe venned az áramforrás elérhetőségét, a fények használatának időtartamát és a telepítés egyszerűségét.

  • Az elemmel működő kültéri fényfüzérek rugalmas elhelyezést és egyszerű telepítést biztosítanak, és nincs szükséged hálózati vezetékre sem.
  • A hálózatról történő áramellátás megbízható megoldás, amely hosszú távú használatra alkalmas, állandó energiaforrást biztosít. A kültéri világításnak, legyen az láncos vagy függő, áramforrás közelében kell elhelyezkednie, és megfelelően védett nedvességellátással kell rendelkeznie.
  • A napelemes kültéri fényfüzér környezetbarát és alkalmas a távolabbi helyszínekre. Gyakran tartalmaz érzékelőket az automatikus kapcsoláshoz.
  • Az USB tápellátás rövidebb kültéri láncokhoz alkalmas. Előnye, hogy könnyen szállítható és különböző helyszíneken használható.
kültéri fényfüzér- jégcsapok

Kültéri fényfüzér - jégcsapok

Milyen egyéb funkciókat kínálnak a kültéri fényfüzérek?

A modern karácsonyi fényfüzérek számos olyan funkciót kínálnak, amelyek növelik a kényelmet és a funkcionalitást. Az időzítő lehetővé teszi, hogy a világítás automatikusan be- és kikapcsoljon, míg a vízálló kialakítás még rossz időjárás esetén is biztonságos használatot biztosít. A mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető intelligens fényfüzérek távvezérlést és személyre szabást kínálnak. Ez a funkció gyakran magában foglalja az intelligens asszisztenseken keresztül történő hangvezérlést és az érintésvezérlést. A távirányítás alapfunkció, amely lehetővé teszi a könnyű kezelést anélkül, hogy fizikailag kellene kezelned a lámpákat.

i

A kültéri fényfüzérek beállíthatók a számodra legkedvesebb színek szerint

A kültéri fényfüzérek színvilágításának beállítása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a hangulatot saját ízlésükhöz igazítsák, így ideális a különböző alkalmakra. Ennek a funkciónak köszönhetően a kültéri fényfüzérek gyönyörű és nagyon praktikus dekorációvá válnak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Fényfüzér - 0,5 m hosszú, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, hálózati tápellátás, 0,5 m hosszú kábel
több darab vásárlása esetén 1 500 Ft-tól

2.
több darab vásárlása esetén 4 260 Ft-tól

274 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,9 10×
EMOS Alapkészlet Standard sorolható fényfüzérekhez, 10 m, kültéri, meleg fehér, időzítő
Fényfüzér - 10 m hosszú, 100× LED-del, kültéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel
6 400 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK04
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4 10×
EMOS LED karácsonyi fényfüzér, 50 m, kültéri és beltéri, hideg fehér, időzítő
Fényfüzér - 50 m hosszú, 500× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel
17 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: EMS21BLiK51
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5
EMOS LED karácsonyi fényfüzér, 50 m, kültéri és beltéri, meleg fehér, időzítő
Fényfüzér - 50 m hosszú, 500× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, hálózati tápellátás
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK48
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,8
EMOS LED karácsonyi fényfüzér, cherry – golyók, 48 m, kültéri és beltéri, meleg fehér, időzítő
Fényfüzér - 48 m hosszú, 480× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel
30 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK81
4,3 21×
EMOS Standard LED sorolható karácsonyi fényfüzér, 10 m, kültéri és beltéri, meleg fehér
Fényfüzér - 10 m hosszú, 100× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44, hálózati tápellátás, 0,1 m hosszú tápvezeték, a tápadapter és a hosszabbító kábel nem tartozék
4 530 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK08
4,8 21×
EMOS LED karácsonyi nano réz fényfüzér, 4 m, beltéri és kültéri, meleg fehér, időzítővel
Fényfüzér - 4 m hosszú, 40× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel
3 460 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK26
4,5
EMOS Standard LED sorolható karácsonyi fényfüzér, 5 m, kültéri és beltéri, meleg fehér
Fényfüzér - 5 m hosszú, 50× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44, hálózati tápellátás, 0,1 m hosszú tápvezeték, a tápadapter és a hosszabbító kábel nem tartozék
2 570 Ft -tól
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK07
4,0
EMOS Standard LED sorolható karácsonyi fényfüzér, 10 m, kültéri és beltéri, kék
Fényfüzér - 10 m hosszú, 100× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44, hálózati tápellátás, 0,1 m hosszú tápvezeték, a tápadapter és a hosszabbító kábel nem tartozék
3 910 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK13
4 260 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS22BLiK01
4,7 33×
EMOS Hosszabbító kábel sorolható Standard fényfüzérekhez, fekete, 10 m, kültéri és beltéri
Fényfüzér - 10 m hosszú, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, hálózati tápellátás, 10 m hosszú kábel
2 040 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK02
4,8
EMOS LED karácsonyi fényfüzér, 8 m, beltéri és kültéri, meleg fehér, időzítővel
Fényfüzér - 8 m hosszú, 80× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel
6 130 Ft -tól
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Emo21_97
EMOS Profi LED sorolható füzér, fekete, 5 m, kültéri és beltéri, hideg fehér
Fényfüzér - 5 m hosszú, 50× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44, hálózati tápellátás, 0,1 m hosszú tápvezeték, a tápadapter és a hosszabbító kábel nem tartozék
4 260 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Emo21_77
3,7
EMOS Standard LED sorolható karácsonyi fényfüzér, 10 m, kültéri és beltéri, többszínű
Fényfüzér - 10 m hosszú, 100× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44, hálózati tápellátás, 0,1 m hosszú tápvezeték, a tápadapter és a hosszabbító kábel nem tartozék
4 090 Ft -tól
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK11
4,7 14×
EMOS LED karácsonyi cherry fényfüzér - gömbök, 20 m, beltéri és kültéri, meleg fehér, időzítővel
Fényfüzér - 20 m hosszú, 200× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, hálózati tápellátás
10 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK79
3,6 11×
EMOS LED karácsonyi fényfüzér, 16 m, beltéri és kültéri, RGB, távirányító, programok, időzítő
Fényfüzér - 16 m hosszú, 160× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, hálózati tápellátás, 3 m hosszú kábel
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK72
4,9 24×
EMOS Elosztó sorolható Standard fényfüzérekhez, fekete, 0,5 m, kültéri és beltéri
Fényfüzér - 0,5 m hosszú, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, hálózati tápellátás, 0,5 m hosszú kábel
1 500 Ft -tól
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK03
4,3
EMOS Standard LED sorolható karácsonyi fényfüzér, 10 m, kültéri és beltéri, zöld
Fényfüzér - 10 m hosszú, 100× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44, hálózati tápellátás, 0,1 m hosszú tápvezeték, a tápadapter és a hosszabbító kábel nem tartozék
4 090 Ft -tól
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK12
5,0
TWINKLY STRINGS RGB füzér 400LED, 32 m
Fényfüzér - 35 m hosszú, 400× LED-del, kültéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, 20 világítási mód, hálózati tápellátás, 2,5 m hosszú kábel
57 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: TWIN_22_15
4,6 14×
EMOS LED karácsonyi jégcsapok, 5 m, kültéri és beltéri, meleg fehér, távirányító, programok, időzítő
Fényfüzér - 5 m hosszú, 300× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, 8 világítási mód, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel
13 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK78
3,5
EMOS Standard LED sorolható karácsonyi fényfüzér, 10 m, kültéri és beltéri, piros
Fényfüzér - 10 m hosszú, 100× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44, hálózati tápellátás, 0,1 m hosszú tápvezeték, a tápadapter és a hosszabbító kábel nem tartozék
4 350 Ft -tól
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK14
3,0
EMOS Standard LED sorolható karácsonyi fényfüzér, 10 m, kültéri és beltéri, lila
Fényfüzér - 10 m hosszú, 100× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44, hálózati tápellátás, 0,1 m hosszú tápvezeték, a tápadapter és a hosszabbító kábel nem tartozék
3 640 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK15
5,0 18×
EMOS LED-es karácsonyi fényfüzér, 24 m, beltéri és kültéri, hideg fehér, időzítővel
Fényfüzér - 24 m hosszú, 240× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, hálózati tápellátás
11 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK50
4,8
EMOS LED karácsonyi fényfüzér, 2,8 m, 3x AA, kültéri és beltéri, meleg fehér, időzítő
Fényfüzér - 2,8 m hosszú, 40× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, elemes tápellátás, 0,5 m hosszú kábel
2 930 Ft -tól
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Emo21_98
4,6 10×
EMOS Alapkészlet Standard sorolható füzérekhez, 10 m, kültéri, hideg fehér, időzítő
Fényfüzér - 10 m hosszú, 100× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel
9 230 Ft -tól
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK05
Mi az a színhőmérséklet és miért fontos? Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
A fényáram lumenben van megadva, és a fényforrás által kibocsátott tényleges fénymennyiséget fejezi ki. Ez tehát sokkal jobb paraméter az izzók "teljesítményének" összehasonlítására, mint a watt teljesítményük, ami nyilvánvaló, ha a hagyományos és a LED izzók...

Kültéri karácsonyi fényfüzérek

A Kültéri karácsonyi fényfüzérek kategóriában összesen 274 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kültéri karácsonyi fényfüzérek
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ