AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Varrógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Funkciók
Világítás
(78)
Szabad kar
(77)
Öltéshossz beállítás
(76)
Orsótekercselés
(68)
Dupla tűs varrás
(65)
Öltés típusok száma
1
600
-
Szűrés

A varrógépet nagyon körültekintően kell megválasztani, mert általában hosszabb időre szóló beruházásról van szó, amely akár egy életre is szólhat. Különféle típusok kaphatók a piacon, az alkalmi otthoni varrás alapvető modelljeitől kezdve a különféle funkcióval rendelkező hímzőgépekig. Melyik varrógép lehet megfelelő a számodra? Hagyd, hogy segítsünk és olvass tovább.

Tovább

Elektronikus vagy kézi varrógép?

Az első döntés a választáskor az, hogy elektronikus vagy kézi varrógépre van-e szükséged. A berendezések a mechanizmuson kívül az irányítás, az öltések hosszúsága és szélessége, valamint egyéb funkciók tekintetében is különböznek.

 • A mechanikus, vagy kézi varrógép alkalmas kezdők számára. Forgókerék vezérli, amellyel kiválaszthatjuk az öltések típusát. Alacsonyabb ár és könnyebb kezelhetőség jellemzi. A működtetéséhez elektromos áramhoz való csatlakozás is szükséges.
 • Az elektronikus varrógép kijelzővel rendelkezik, amelyen kiválaszthatjuk az öltések típusát és a további funkciókat. A fejlettebb modellek azt is megjelenítik, hogy milyen típusú talpat kell használnunk. Emellett automatikus elvarrást, tűpozíciót vagy sebességszabályozást is kínál.

Bár a mechanikus gépek ára alacsonyabb és könnyebben kezelhetőek, ez még nem jelenti azt, hogy alacsonyabb minőséggel rendelkeznek. Csak kevesebb funkcióval rendelkeznek, amelyeket különösen a kezdők fognak értékelni, akik még csak tanulják az eszköz használatát.

Melyik a legjobb varrógép? A könnyebb műanyag, vagy a tartósabb fém?

Az általános varráshoz elegendő egy műanyag varrógép, professzionális varrónők esetében vagy a készülék gyakoribb használata esetén a fémből készült varrógép a megfelelőbb. Melyek az egyes típusok előnyei és hátrányai?

Műanyag alkatrészekkel rendelkező varrógép

A műanyag alkatrészekkel felszerelt varrógép a gyakrabban használt típus, amely könnyen elérhető. A helytakarékosság jellemzi, ennek köszönhetően minden háztartásba alkalmas.

 • Alkalmas alkalmankénti varráshoz.
 • Képes az egyszerű javításokra.
 • A tartós műanyag több évet is kibír.
 • Alacsony súllyal és árral rendelkezik.
 • Az alkatrészek eltörhetnek.
 • Némelyik rész cseréje nem lehetséges.

Fém varrógép

Manapság már nem gyártanak teljes mértékben fémből készült varrógépeket. Fémből csak a varrógép belső váza tevődik össze, amelyben a legtöbb fém alkatrész található. A varrógép felső burkolata mindig műanyagból készül.

 • Hosszú élettartammal büszkélkedhet.
 • Tartós szerkezettel rendelkezik.
 • Vastag és vékony anyagokkal is képes dolgozni.
 • A fém nagyon ellenálló.
 • Nagyobb súllyal rendelkezik.
 • Drágább mint a műanyag.

Hogyan válasszunk varrógépet a felhasználás módja és egyéb fontos paraméterek szerint?

A varrógép kiválasztása során alaposan fontold meg, hogy mihez és milyen gyakran fogod használni a berendezést. Vedd figyelembe a korábbi, varrással kapcsolatos tapasztalataidat is. Ne feledkezz el a fontos paraméterek áttekintéséről.

Varrógép kezdők számára –általános és alkalmankénti varrás

Az egyszerű vezérléssel és kezelőfelülettel ellátott varrógépek ideálisak kezdők számára és azoknak, akik csak alkalmanként varrnak. Az alapfelszereltség és a leggyakrabban használt öltés típusok a rendelkezésünkre állnak. A helytakarékosság és az alacsony súly fontos a könnyű szállítás és tárolás érdekében. Vastagabb szövetek esetében inkább a fém modellek beszerzése ajánlott.

Varrógépek haladók számára – hobbi-varrónők

A haladóbb varrónőknek több funkcióra lesz szükségük a változatosabb varráshoz. Az alapvető paraméterek mellett a varrógépnek lehetővé kéne tennie több réteg és tömör szövetek varrását, valamint hímzést vagy az overlockot is. Az automatikus funkciók, mint például a befűző vagy gomb felvarrása is jól jöhetnek. Ezenkívül egy másodlagos munkafelületet is használhatunk a nagyobb szövetekhez, emellett egy talpkészlet is rendelkezésünkre állhat a szövetek rögzítéséhez.

Vásárlás előtt gondolj arra, hogy egy varrógépnek évtizedekig kéne szolgálnia téged, ezért nem ajánlatos a legolcsóbbat választani. Az olcsóbb modelleknél előfordulhat, hogy ha valami elromlik, akkor már nem lehet javítani - drágább modelleknél általában beszerezhetőek az alkatrészek.

Ipari varrógépek – professzionális varrónők és varrodák számára

A szélesebb kiterjedésű használathoz olyan ipari varrógépekre van szükség, amelyek bármit képesek elkészíteni. Alapvető felszereltség a klasszikus és hímzett öltések széles választéka, emellett egy szabad kar a keskenyebb szabások varrásához. A vízszintes orsó lehetővé teszi a fennmaradó cérna mennyiségét. Egy masszív testtel rendelkező berendezés beszerzése a pontos működés és a hosszú élettartam formájában fog megtérülni.

i A kiválasztáskor a zajszint paramétere is fontos szerepet játszik. Tehát először tekintsd meg az adott modellt, esetleg próbáld ki személyesen. A tesztet csendes környezetben kell elvégezni, mivel a környezeti zaj befolyásolhatja a modell zajszintjét. Figyelj a rezgésekre is, emellett azt is fontos lehet megfigyelni, hogy a varrógép nem "ugrál"-e az asztalon.

Bizonyosodj meg róla, milyen zajszinttel rendelkezik a varrógép

Ha varrógépet választasz, jó, ha a berendezés zajszintjére is koncentrálsz. Elmondhatjuk, hogy 50 dB-ig a berendezés elfogadható zajszinttel rendelkezik. Az 50 - 60 dB tartományban olyan zajról beszélünk, amely zavarja a közvetlen környezetet, de nem szakítja át a dobhártyát. A 60 dB feletti gépek nagyon hangosak, és egy vastag falon keresztül is hallhatóak.

Az öltések hosszúsága és szélessége

Az öltések hossza és szélessége 4 - 5 mm, illetve 4 - 7 mm tartományban mozog. Rajtad múlik, hogy mekkora méretű öltéseket választasz. Ez a varrógép méreteitől is függ - a kis kézi varrógép soha nem fog olyan öltéseket készíteni, mint egy nagy, professzionális berendezés.

Ha nem szeretnél rögzített öltésmérettel dolgozni, válassz egy olyan varrógépet, amely öltéshossz és szélesség beállítás funkcióval rendelkezik.

Hány fajta öltést tud létrehozni egy varrógép?

A varrógép általában rendelkezik alapvető öltésekkel, melyek az egyenes varráshoz, elvarráshoz, esetleg gombok felvarrásához szükségesek. De az igényesebb felhasználók más típusokat is szeretnének használni. Általában minél nagyobb az öltés típusainak száma, annál szélesebb a lehetőségek tárháza a varrás során. Milyen öltéseket használunk a leggyakrabban?

 • Az egyenes öltést és a láncöltést a szövetek széleinek egyengetésére használják, és minden varrógépen megtalálhatóak.
 • A rugalmas öltés ideális a rugalmas anyagokhoz. Az anyag varrás közben így nem zsugorodik össze. 
 • A hegyekre emlékeztető cikk-cakk öltés az alapvető befejező öltések kategóriájába tartozik.
 • A láthatatlan öltés a különböző szegélyillesztéseknél használatos, így az illesztések láthatatlanok maradnak.
 • Az overlock öltéssel a szövet széleit egyszerre egyengetik és varrják, ezzel egy szilárd szegélyt létrehozva.
 • A díszítő öltés vonzó öltéseket tartalmaz, mely különböző típusú ruhák varrásához használatos.

Ha még mindig nem tudsz választani, javasoljuk a Hogyan válasszunk varró- és hímzőgépet?, című cikkünk elolvasását, amely az összes szükséges információt tartalmazza.

Milyen funkciókkal és felszereltséggel rendelkeznek a legkeresettebb varrógépek? Talán a kedvenced is közöttük lehet

A legkeresettebb varrógépek praktikus funkciókkal rendelkeznek, amelyek sokkal könnyebbé és gyorsabbá teszik a munkát. Milyen funkciókról is beszélünk pontosan?

 • Az automatikus cérnabefűző gondoskodik a cérna tűbe történő befűzéséről. Nagyszerű lehetőség az idősek számára.
 • Az automatikus szálvágás lehetővé teszi, hogy egy gombnyomással elvágd a fonalat, így ollóra sem lesz szükséged
 • Az orsó tekercselési funkcióval a cérna automatikusan feltekeredik az orsóra.
 • A szabad kar megkönnyíti a szegélyek varrását. Nagyszerű funkció nadrágok, felsőruházat ujjainak vagy gyermekruházat varrásához.
 • A dupla tűvel történő varrás funkció lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű szegélyeket és rugalmas varratokat hozzunk létre.
 • Az overlock öltés egy speciális öltés típus, amely varrja és rendezi a varratokat.
 • Az öltés hosszának és szélességének beállítása lehetővé teszi az öltés méretének tetszés szerinti beállítását.
 • A világítás arra szolgál, hogy nem ideális fényviszonyok mellett közvetlenül világítsa meg a munkaasztalt, így az anyag jól látható lesz, és nem követhetsz el hibákat.

Mini varrógép – kézi változat apró munkákhoz és az utolsó simítások elvégzéséhez

Szerezz be egy mini varrógépet is, amely a mérete miatt inkább egy irodai tűzőgépre emlékeztet. Valóban elfér az egyik kezedben, és kis öltéseket vagy javításokat végezhetsz vele. A mini varrógép utazáshoz is kiváló. Kevés helyet foglal el a hátizsákban, és elszórakoztat például a nyaralás során, ha rossz az idő.

i

Kedvezményes varrógépet kereset? A Vásárban megtalálod azt, amit keresel

Ha nem szeretnél felesleges pénzt költeni egy vadonatúj varrógépre, akkor a vásár a megfelelő hely a számodra. Itt kedvezményes, rövid ideig használt vagy épp csak felbontott termékeket találsz, természetesen érvényes garanciaidővel.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SINGER START 1306 varrógép Szállításra kész > 5 db
Varrógép - 6 varróprogram, 6-féle öltéstípus, alap és dekorációs öltés, manuális tűbefűzés, szabad kar és világítás
47 590 Ft

2.
SINGER SMC 3323/00 Szállításra kész > 5 db
Varrógép - 23-féle öltéstípus, overlock öltés, auto tűbefűző, auto szálvágás, szabad kar, orsótekercselés, dupla tűs varrás, öltéshossz beállítás, öltésszélesség beállítás és világítás
68 190 Ft

3.
Singer M2405 Szállításra kész > 5 db
Varrógép - 6 varróprogram, 6-féle öltéstípus, alap öltés, szabad kar, orsótekercselés, öltéshossz beállítás és világítás
54 490 Ft

Még több
84 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,1 12×
SINGER M1005
Varrógép - 4 varróprogram, 4-féle öltéstípus, alap öltés, szabad kar, orsótekercselés és világítás
61 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SINSS938
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,2
Texi Black & White
Varrógép - 200 varróprogram, 200-féle öltéstípus, dekorációs öltés, 5 mm-es öltéshossz, 7 mm-es öltésszélesség, automatikus tűbefűzés, overlock öltés, auto tűbefűző, szabad kar, orsótekercselés, dupla tűs varrás, öltéshossz beállítás, öltésszélesség beállítás és világítás
102 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEXSC008
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 11×
Singer M3205
Varrógép - 23 varróprogram, 23-féle öltéstípus, dekorációs öltés, automatikus tűbefűzés, auto tűbefűző, szabad kar, orsótekercselés, öltéshossz beállítás, öltésszélesség beállítás és világítás
80 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SINSS760
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,8
Veritas 1337 Emily
Varrógép - 80 varróprogram, 80-féle öltéstípus, dekorációs öltés, 4,5 mm-es öltéshossz, 7 mm-es öltésszélesség, automatikus tűbefűzés, overlock öltés, auto tűbefűző, auto szálvágás, szabad kar, orsótekercselés, dupla tűs varrás, öltéshossz beállítás, öltésszélesség beállítás, világítás és auto gomblyuk
118 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VERSS745
4,0
Veritas 1336 Rosa
Varrógép - 23 varróprogram, 23-féle öltéstípus, dekorációs öltés, 5 mm-es öltéshossz, 5 mm-es öltésszélesség, automatikus tűbefűzés, overlock öltés, auto tűbefűző, auto szálvágás, szabad kar, orsótekercselés, dupla tűs varrás, öltéshossz beállítás, öltésszélesség beállítás, világítás és auto gomblyuk
71 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VERSS738
4,7 45×
SINGER SMC 3323/00
Varrógép - 23-féle öltéstípus, overlock öltés, auto tűbefűző, auto szálvágás, szabad kar, orsótekercselés, dupla tűs varrás, öltéshossz beállítás, öltésszélesség beállítás és világítás
68 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SINSST02
5,0
Singer M2405
Varrógép - 6 varróprogram, 6-féle öltéstípus, alap öltés, szabad kar, orsótekercselés, öltéshossz beállítás és világítás
54 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SINSS753
4,9 39×
SINGER START 1306 varrógép
Varrógép - 6 varróprogram, 6-féle öltéstípus, alap és dekorációs öltés, manuális tűbefűzés, szabad kar és világítás
47 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SINSST12
5,0
Texi Fox 25
Varrógép - 25 varróprogram, 25-féle öltéstípus, dekorációs öltés, 4 mm-es öltéshossz, 4 mm-es öltésszélesség, automatikus tűbefűzés, overlock öltés, auto tűbefűző, szabad kar, orsótekercselés, dupla tűs varrás, öltéshossz beállítás, öltésszélesség beállítás és világítás
65 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEXSS2107
4,2 21×
Guzzanti GZ 110A
Varrógép - 22 varróprogram, 19-féle öltéstípus, alap és dekorációs öltés, 4 mm-es öltéshossz, manuális tűbefűzés, overlock öltés, szabad kar, orsótekercselés, dupla tűs varrás, öltéshossz beállítás és világítás
Leárazás -27 %
46 990 Ft 64 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GUZSST03
5,0
SINGER M1605
Varrógép - 6 varróprogram, 6-féle öltéstípus, dekorációs öltés, automatikus tűbefűzés, szabad kar és világítás
62 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SINSS722
4,8 100×
SINGER Simple 3210 varrógép
Varrógép - 10 varróprogram, 10-féle öltéstípus, alap és dekorációs öltés, 4 mm-es öltéshossz, 5 mm-es öltésszélesség, manuális tűbefűzés, szabad kar, orsótekercselés, dupla tűs varrás, öltéshossz beállítás, öltésszélesség beállítás és világítás
68 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAD8021s
4,8 51×
SINGER SMC 2259/00
Varrógép - 19 varróprogram, 19-féle öltéstípus, alap és dekorációs öltés, 4 mm-es öltéshossz, manuális tűbefűzés, overlock öltés, auto tűbefűző, szabad kar, orsótekercselés, dupla tűs varrás, öltéshossz beállítás és öltésszélesség beállítás
65 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SINSST10
3,2 18×
SINGER HORDOZHATÓ KÉZI VARRÓGÉP
Varrógép - 1 varróprogram, 1-féle öltéstípus, alap öltés,
Szuper ár
6 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SINSS973
4,6
SINGER M1505
Varrógép - 6 varróprogram, 6-féle öltéstípus, dekorációs öltés, manuális tűbefűzés, overlock öltés, szabad kar, orsótekercselés, dupla tűs varrás, öltéshossz beállítás, öltésszélesség beállítás és világítás
54 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SINSS975
4,8 18×
SINGER SMC 1412 varrógép
Varrógép - 12 varróprogram, 12-féle öltéstípus, alap és dekorációs öltés, 4 mm-es öltéshossz, manuális tűbefűzés, szabad kar, dupla tűs varrás, öltéshossz beállítás és világítás
64 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: EAD8021w
4,9 10×
SINGER SIMPLE 3223
Varrógép - 23-féle öltéstípus, overlock öltés, szabad kar, dupla tűs varrás, öltéshossz beállítás és világítás
Szuper ár
70 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SINSST04
5,0
Veritas 1304 Niki
Varrógép - 23 varróprogram, 23-féle öltéstípus, dekorációs öltés, 4 mm-es öltéshossz, 5 mm-es öltésszélesség, automatikus tűbefűzés, lépcsős gomblyukazás, overlock öltés, auto tűbefűző, auto szálvágás, szabad kar, orsótekercselés, dupla tűs varrás, öltéshossz beállítás, öltésszélesség beállítás és világítás
59 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VERSS403
3,8
Guzzanti GZ 119
Varrógép - 60 varróprogram, dekorációs öltés, 4 mm-es öltéshossz, 5 mm-es öltésszélesség, automatikus tűbefűzés, overlock öltés, auto tűbefűző, szabad kar, orsótekercselés, dupla tűs varrás, öltéshossz beállítás, öltésszélesség beállítás és világítás
77 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GUZSS276
4,6
GUZZANTI GZ 115 Varrógép
Varrógép - 22 varróprogram, 22-féle öltéstípus, alap és dekorációs öltés, 4 mm-es öltéshossz, manuális tűbefűzés, overlock öltés, szabad kar, dupla tűs varrás, öltéshossz beállítás és világítás
51 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GUZSST01
4,5
Veritas Power Stitch PRO
Varrógép - 17 varróprogram, 17-féle öltéstípus, alap öltés, 4 mm-es öltéshossz, 7 mm-es öltésszélesség, automatikus tűbefűzés, lépcsős gomblyukazás, auto tűbefűző, orsótekercselés, öltéshossz beállítás, öltésszélesség beállítás és világítás
141 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VERSS209
4,6 16×
Singer M2105
Varrógép - 6 varróprogram, 8-féle öltéstípus, alap öltés, szabad kar, orsótekercselés, öltéshossz beállítás, öltésszélesség beállítás és világítás
46 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SINSS739
Husqvarna H Class E20
Varrógép - 32 varróprogram, 32-féle öltéstípus, alap öltés, 4 mm-es öltéshossz, 6 mm-es öltésszélesség, automatikus tűbefűzés, overlock öltés, auto tűbefűző, szabad kar, orsótekercselés, dupla tűs varrás, öltéshossz beállítás, öltésszélesség beállítás, világítás és auto gomblyuk
84 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: PFAFscstr17
5,0
Singer C5205 TQ
Varrógép - 80 varróprogram, 80-féle öltéstípus, dekorációs öltés, 4 mm-es öltéshossz, 6,5 mm-es öltésszélesség, automatikus tűbefűzés, overlock öltés, auto tűbefűző, szabad kar, orsótekercselés, dupla tűs varrás, öltéshossz beállítás, öltésszélesség beállítás, világítás és auto gomblyuk
Leárazás -15 %
95 790 Ft 112 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SINSS870
KoronavirusHogy készítsünk szájmaszkot (ÚTMUTATÓ) Nem kétséges, hogy a jelenlegi helyzetben van értelme a szájmaszk viselésének. Sajnos, ezekből még mindig nincs elég a piacon, ezért jelentkezünk az útmutatóval ahhoz, hogyan lehet otthon szájmaszkot készíteni. A pamut szájmaszk előnye elsősorban az, hogy többször is...

Varrógépek

A Varrógépek kategóriában összesen 84 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó varrógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább varrógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb varrógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: varrógépek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ