A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Braun TS 745 A

Termékkatalógus
Braun TS 745 A
4,6 9 értékelés
Vasaló - 2400 W, gőzteljesítmény: 0-50 g/perc, extragőz: 150 g/perc, eloxált vasalótalp, 400ml-es víztartály, Anti-Drop, Anti-Calc rendszer
Kód:  EAN6020g Termékszám:  TS 745 A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Braun TS 745 A

Ha sokat vasalsz és gőzölős vasalót használsz, akkor van számodra nagyszerű egy ajánlatunk. A 2400W teljesítményű, designos fekete vasaló három aktív gőzzónából származó teljesítménye Téged is lenyűgöz majd. A gőzfúvókák egyedülálló konfigurációja biztosítja az erőteljes gőzáram kibocsátását, mely könnyebbé teszi a vasaló felületen való siklását. Gyorsan és hatékonyan hozzáférhetők lesznek az olyan nehezen elérhető helyek is, mint például a gallérok és a gombok körüli területek, így ezek is könnyen vasalhatóvá válnak.

Ugyanilyen jó teljesítményt biztosít a függőleges gőzölési funkció. Az extra gőzkibocsátás 50g/perc, a gőznyomás pedig 150g/perc. Ehhez egyszerűen öntsük a vasaláshoz használt ioncserélt vizet a 400 ml-es tartályba. A szabadalmaztatott, eloxált vasalótalp bevonat tulajdonságainak köszönhetően kétszer olyan hatékonyan vasalhatunk, mint a roszdamentes acél talppal rendelkező vasalókkal. 

A gyártó gondoskodik a megfelelő biztonságáról is. Az automatikus kikapcsolás függőleges helyzetben 8 perces inaktivitás után aktiválódik, ezt követően a vasaló 30 másodpercen belül való elmozdításával visszaállíthatjuk a bekapcsolt állapotot. A Braun termékeinek jól ismert Anti-Calc és Anti-Drop funkciói is a készülekek megbízhatóságát és minőségét erősítik. Az ergonomikus kialaktású fogantyút, valamint a 2 méteres flexibilis kábelcsatlakozót, és a kis, 1,5 kg-os súlyt Te is nagyra értékeled majd a használat során.

Méretek:
300 x 160 x 132 mm

Súly:
1,55 kg

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Biztonsági funkciók
Anti-drip rendszer (csöpögés ellen) Kész!
Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzkibocsátás
50 g/perc Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Biztonsági funkciók
Anti-drip rendszer (csöpögés ellen) Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzkibocsátás
50 g/perc Kész!
Gőzlövet
150 g/perc Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Braun TS 745 A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN TS 745 A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Braun TS 745 A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun TS 745 A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun TS 745 A.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ