AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Tefal gőzállomások

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Vasaló típusa
Gőzgenerátor
(19)
Gőzölő
(1)
Funkcionális elemek vasaláshoz
Spriccelés
(2)
Gyorsmelegítés
(19)
Termosztát
(5)
Szín
Fehér
(4)
Fekete
(3)
Lila
(2)
Kék
(6)
Ezüst
(1)
Szürke
(4)
Türkiz
(5)
Arany
(2)
Szűrés
Tefal gőzállomások

Tefal gőzállomások

A Tefal gőzállomással kompromisszumok nélkül végezheted el a vasalást. A Tefal gőzállomás nagyméretű víztartállyal biztosítja a hosszan tartó gőzteljesítményt a gyakori újratöltés szüksége nélkül. A szabadalmaztatott Calc Collector vízkőmentesítő rendszer gondoskodik a vasaló hosszú élettartamáról és a kiváló teljesítményéről. A Durilium Airglide vasalótalp jól csúszik a ruhán, tehát a vasalás igazán könnyed. A Tefal gőzállomás minden típusú gyűrődéssel elbánik. A legmélyebb ráncokhoz ideális megoldás a Tefal Pro Express vagy a Tefal Pro X-pert gőzállomás. A legjobb választás a ruhák vasalásához és gőzöléséhez azonban a Tefal Pro Express Ultimate gőzállomás. Ha egyszer kipróbáltad a Tefal gőzállomást, soha többet nem szeretnél majd mással vasalni. 

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
20 termék

Tefal gőzállomások

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gőzállomások Tefal Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gőzállomások Tefal
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ