A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

VAX 7151 Spinscrub

Termékkatalógus
VAX 7151 Spinscrub
4,5 8 értékelés
Többfunkciós porszívó - multifunkciós, 1500W, tiszta és szennyezett víz tároló tartály: 4/8 liter, tartály száraz porszívózásra: 10 liter, zacskó: 8 liter, SpinScrub szőnyeg kefe, szívófej szilárd talajra, turbókefe, mini turbókefe, résszívó, 250ml eredeti VAX szőnyeg tisztítószer
Kód:  VAMF003 Termékszám:  7151 Gyártó honlapja:

VAX 7151 Spinscrub

A TAX porszívó egy magasminőségű multifunkciós modell, amely teljes mértékben kihasználja a Vaxing és SpinScrubing modern technológia vívmányait, és tökéletes tisztaságot kölcsönöz szőnyegeinek, továbbá akár 40 perccel a nedves tisztítás után a felületük megszárad. A mellékelt SpinScrub fej öt precíziós forgó kefét tartalmaz, hogy segítse újraéleszteni szőnyege kinézetét. A forradalmi Dual V berendezés is feljavíthatja a munka eredményét a tisztítószer adagolással. Amíg egyrészről adagolja a mosóvíz mennyiségét a szőnyegbe a készülék, másrészről a beépített szívófej kiszívja a szennyezett vízet, mely a szőnyegben levő szennyeződéseket tartalmazza. Következésképpen, a felület gyorsabban tisztítható és gyorsan felszárad a szőnyeg felülete. Erős szivattyú támogatja a folyadék hatékony áramlását tisztítás során a felületen.

Legfontosabb jellemzői

  • Forradalmi SpinScrub viasz fúvóka, amely teljesen lemossa a szőnyeget, és ezzel együtt maximális mennyiségű folyadékot képes felszívni, hogy a szőnyeg 40 perc alatt teljesen felszáradjon.
  • Prémium mosószerek: VAX AAA kombinációjával garantáltan megszabadulhat a gombaspóráktól, poratkák ürülékétől  és a pollen allergénektől.
  • Nagy teljesítményű 25 kPa-os készülék, teljesítményszabályozás pedig a száraz porszívózás esetében kiválló eredményeket garantál.
  • Tartozékok széles skálája eredményezi, hogy  könnyedén tisztítsa meg a szennyeződéseket.
  • Átlagon felüli térfogattal rendelkező tiszta víz/piszkos víz (4,8 L) tartály és porzsák (8 liter).

Sokoldalú szakértő

Erős légturbinákkal 25 kPA nyomás érhető el, így ezzel lenyűgöző teljesítményt garantálhat a mindennapi tisztítás során. A tartozékok széles skálája minden szennyeződést tökéletesen takarít fel. Nedves porszívózás VAX AAA kombinált speciális tisztítószerek segítségével lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a penész spóráktól, poratkáktól és ürüléküktől, továbbá a pollen allergénektől. A tökéletes egyedi takarítás funkció beállításához a készülék teljesítmény szabályozás funkciója használható fel.

Standard tartozékok:
A kombinált kefe, SpinScrub szőnyeg kefe, kemény padló kefe, résszívó, porkifúvó, kárpit szívófej, Turbo Mini kefe, turbó kefe, bútorkefe, szórópisztoly, 250 ml tisztítószer - Ultra VAX, 2x papírzacskót, 1x anyag porzsák

 

Paraméterek

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
10 m Kész!
Felület típusa
Kárpit Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
10 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Vízszűrő Kész!

Méret & súly

Szélesség
40 cm Kész!
Magasság
56 cm Kész!
Mélység
40 cm Kész!
Tömeg
8,1 kg Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VAX 7151 Spinscrub Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VAX 7151 Spinscrub. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VAX 7151 Spinscrub. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VAX 7151 Spinscrub.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ