Shop roku Shop roku

VAX Air Cordless Lift U85-ACLG-B -E

Termékkatalógus
VAX Air Cordless Lift U85-ACLG-B -E
4,9 7 értékelés
Álló porszívó - 2 az 1-ben készülék, 1,05 literes portartály, mosható szűrő, ciklon technológia, WindTunnel3 porszívózás technológia, BOOST üzemmód, 3 óra töltési idő, 60 perc működési idő, MULTIFLOOR forgó kefe, 23cm-es szélesség, kefék LED-es megvilágítása
Kód:  VATV002 Termékszám:  U85-ACLG-B -E Gyártó honlapja:

VAX Air Cordless Lift U85-ACLG-B -E

A vezeték nélküli Air Lift porszívó két akkumulátora akár 60 perces működési időt garantál teljes kapacitásal, mely bőven elegendő a hatékony takarításhoz. Mindkét akkumulátor töltési ideje 3 óra, a töltés pedig automatikusan leáll, amint feltöltődtek az egységek. A cyclone technológiát használó vezeték nélküli Air Lift egyenletes és erős szívóerőt garantál, míg a szabadalmaztatott WindTunnel3 technológia 3 szintes szívóteljesítményt kínál a tökéletes eredmény érdekében. A forgatható kefés fej pedig segítségére lehet a szőnyegek vagy kárpitok porszívózásakor.

Legfontosabb jellemzők

  • Könnyű készülék a porszívó botról levehető kézi porszívóval a nehezen elérhető helyek és lépcsők kényelmes megtisztításáért
  • 2 LithiumLife akkumulátor, melyek akár 60 (2 x 30) perces működést biztosítanak maximális teljesítményen
  • WindTunnel3 technológia, mely eltávolítja a beágyazódott szennyeződéseket
  • Cyclonic technológia, mely egyenletes szívóerőt biztosít
  • LED-es megvilágítás, mely könnyebbé teszi a takarítást

Levehető kézi porszívó a könnyebb kezelhetőségért

A lépcsők megtisztítása egy hagyományos porszívóval kihívás lehet, ezért ez a modell új "Lift-out2 designnal rendelkezik. Miután megtisztíttotta a szőnyegeket és padlókat normál, álló helyzetben, egyszerűen csak nyomja meg a gombot, és a kézi porszívó könnyedén eltávolítható a porszívó botról. A hordozható készülék lehetővé teszi a lépcsők, bútorok és kárpitok gyors és zökkenőmentes takarítását. 

Nem hagyományos készülék

A beépített LED lámpák segítségével könnyebben meglátja a szennyeződéseket, mint egy hagyományos porszívó használatakor. További előnye, hogy kényelmesebb navigációt biztosít a bútorok alatt, illetve a nehezen hozzáférhető helyeken. A Boost gomb megnyomásával nagyobb teljesítményt érhet el, így könyebben eltávolíthatja a makacs szennyeződéseket, az állatszőrt, valamint gyorsabban megtisztíthatja otthonában a forgalmasabb területeket. 

További információk:

Áramellátás:
Egy elem működési ideje (normál/boost üzemmód): 30/17 perc
Újratöltés ideje: 3 óra

Standard tartozékok (kiegészítők):
Porkifúvó, réstisztító, finom por elrávolító, UP TOP ecset, töltőállomás + 2 elem

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!
Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Méret & súly

Szélesség
28 cm Kész!
Magasság
112,5 cm Kész!
Mélység
24,5 cm Kész!
Tömeg
5,1 kg Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VAX Air Cordless Lift U85-ACLG-B -E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VAX Air Cordless Lift U85-ACLG-B -E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VAX Air Cordless Lift U85-ACLG-B-E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VAX Air Cordless Lift U85-ACLG-B -E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VAX Air Cordless Lift U85-ACLG-B -E.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ