AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Biztonságiöv borító huzat, rózsaszín színben

Termékkatalógus
Biztonságiöv borító huzat, rózsaszín színben
5 3 értékelés
Játék utazáshoz - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 1 éves
Kód:  FOB289 Termékszám:  5055192200962
Biztonságiöv borító huzat, rózsaszín színben Megszűnt

Biztonságiöv borító huzat, rózsaszín színben

Vigyél színt az utazásokba gyermekednek, tedd a biztonsági övet mókás kiegészítővé, így biztosan könnyű lesz a barátkozás az autós biztonsági eszközökkel! Ez a puha és kényelmes övvédő huzat vidám és minden gyerek imád vele utazni. A huzaton mp3 lejátszó tárolására alkalmas zseb, és egyéb akasztók is találhatóak, amelyre napszemüveget vagy játékokat erősíthetünk. Vidd magaddal gyermekedet bárhová tartasz, és varázsold az ő utazását is élménydússá ezzel az övvédő huzattal!

Tetszetős, rózsaszín kialakítás, amit főleg a lányok nagyon szeretnek. Könnyedén rögzíthető, biztonságos tépőzáras kialakítású. Ez a szinte már játékként is használható övvédő a kislányok kedvencévé válik már az első utazáskor. Mutasd meg gyermekednek, hogy mennyire fontos számodra, engedd meg neki, hogy játékait ráerősíthesse így tanítva neki a rendszerezést és a játékai rendbentartását.

Anyaga:
Lágy szövet vidám mintával

További felhasznált anyagok:
Tépőzár

Méretei:
19 x 7,5 x 3 cm

 
 
 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Biztonságiöv borító huzat, rózsaszín színben Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trunki Ochrana na bezpečnostní pásy růžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ochrana na bezpečnostné pásy ružová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Auto Sicherheitsgurtschutz Kinder rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Auto Sicherheitsgurtschutz Kinder rosa.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ