A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Védőfelszerelések

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Férfi
(4)
Női
(10)
Gyerek
(25)
Uniszex
(67)
Speciális
(2)
Szűrőosztály
FFP2
(8)
FFP1
(3)
Normák
EN 149: 2001+A1 2009
(4)
EN14683:2019
(5)
EN 166
(4)
Anyag
Műanyag
(26)
Gél
(9)
Polikarbonát
(5)
Textil
(5)
Nanotextília
(5)
Szín
Fehér
(62)
Fekete
(12)
Piros
(3)
Világos
(14)
Lila
(3)
Kék
(7)
Narancssárga
(1)
Átlátszó
(4)
Rózsaszín
(2)
Ezüst
(7)
Szürke
(1)
Többszínű
(1)
Zöld
(1)

A védőfelszerelésnek különösen nagy hasznát veszed, amikor maradandó egészségkárosodás veszélye áll fenn. Kínálatunkban a légutak, a szem és a kéz védelmére szolgáló eszközök bő választéka áll rendelkezésre, és környezeted fertőtlenítésére szolgáló termékeket is szép számban találsz. Segítünk eligazodni a kínálatban, hogy könnyebben el tudd dönteni, melyik darab lesz a legjobb befektetés egészséged védelmére.

Tovább

Mikor van szükség védőfelszerelésre? Az egészségügyben gyakorlatilag nélkülözhetetlen

A rendkívül tartós és ellenálló alapanyagokból készülő, speciális védőfelszerelés segít kiküszöbölni a felesleges bonyodalmakat, ha a dolgozók tartós egészségügyi károsodás veszélyének vannak kitéve munkájuk végzése közben. Védőfelszerelés használható az egészségügyben, vegyi anyagokkal végzett munka közben, vagy veszélyes, zajos és poros környezetben.

Az egészségügyi dolgozók és egyéb munkavállalók védőeszközei elsősorban a légutakat védik

Az egészségügyi dolgozók és egyéb munkavállalók számára készülő védőeszközök a légutakat óvják a káros anyagoktól és a fertőzésektől.

A maszk védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben

védőmaszk tökéletes eszköz a káros részecskék, például a por vagy az aeroszolok, de a baktériumok és a vírusok kiszűrésére egyaránt. Kiválasztásánál a legfontosabb szempont a szűrési kategória, amely a védelem mértékét jelzi.

  • Az FFP1 védőmaszk a fúrás, csiszolás vagy vágás közben keletkező porszemcsék és aeroszolok elleni védelemre szolgál. Munkavédelmi eszközként jól állja a sarat, de a fertőzésekkel szemben nem véd.
  • Az FFP2 védőmaszk már az apróbb részecskéket és aeroszolokat is képes felfogni. Használható festés, hegesztés, vagy üveggel végzett munka közben. Tökéletes védőeszköz allergiával küzdők számára, illetve fertőzések megelőzésére.
  • Az FFP3 védőmaszk a leghatékonyabb. Megbízhatóan felfogja a legfinomabb porszemcséket, a mérgező anyagokat, valamint a baktériumokat és a vírusokat egyaránt. Megbízhatóan alkalmazható a gyógyszeriparban, vagy húsfeldolgozó üzemekben.

Fertőzésveszély fennállása esetén elengedhetetlen a megfelelő védőfelszerelés viselése. Az FFP3 szelepes maszkok a részecskék akár 99% -át képesek felfogni, így a COVID-19 és egyéb vírusok sem hatolnak át rajta.

Az arcmaszk megvédi a környezetet viselője mikroorganizmusaitól

Az arcmaszk meggátolják a mikroorganizmusok környezetbe kerülését, viszont aeroszol koncentráció, fertőzéscseppek, por és más szennyező anyagok ellen csak részben nyújt védelmet. Használata egyszerű, könnyű és gyors, ráadásul hipoallergén. Hátránya az alacsonyabb szigetelőképesség, illetve a tény, hogy szűrési hatékonysága gyorsan csökken.

Védőmaszk kontra arcmaszk - mi a különbség?

Az alapvető különbség abban rejlik, hogy míg az arcmaszk a környezetet védi a viselője által kibocsátott mikroorganizmusoktól, a védőmaszk a viselőjét védi a környezet káros hatásaitól. A védőmaszk természetesen hatékonyabb, de a klasszikus papír arcmaszk is jobb a semminél nehéz munkakörülmények, vagy fertőzöttség fennállása esetén.

Védőeszközök a szem és a kéz védelméért

A légutak védelme mellett a szem és a kéz óvása szintén fontos szempont az egészségügyi dolgozók, és mindenki számára, aki különféle káros anyagokkal találkozhat munkavégzés közben.

  • védőszemüvegeknek két típusa ismert. A nyitott védőszemüveg építőiparban és üzemekben, gyártási folyamatok során tesz jó szolgálatot, a csukott változat, pedig a vegyszerekkel dolgozók, vagy csiszolást, vágást és anyagmegmunkálást végzők számára elengedhetetlen.
  • munkavédelmi kesztyű mindenekelőtt a sérülésektől és a szennyeződésektől védi a kezet. Viselésekor a fogás pontosabb, a kéz meleget és kényelmet élvezhet, illetve a kesztyű meggátolja a bőr vegyszerekkel érintkezését is. További segédeszközökkel kiegészítve szinte minden fizikai munka végzése közben viselendők.

A védőszemüveg és a védőkesztyű nem csak üzemi környezetben, hanem védelmi eszközként is használható. Villanyszerelés közben például, nemcsak a bőrt óvja, hanem áramütés ellen is véd.

Melyik négy védőeszköz szükséges a steril és biztonságos környezet kialakításához?

A felsorolt segédeszközökön túl a munkahelyeken elengedhetetlen a biztonságos, steril, illatos és tiszta környezetet biztosító eszközök használata.

  1. fertőtlenítőszerek valóban tiszta, biztonságos, kórokozó, baktérium, és vírus mentes környezetet biztosítanak. Elsősorban a padló-, a textília-, a bútor-, és a kézfertőtlenítő szereket soroljuk ide. 
  2. A fertőtlenítő állvány a kézfertőtlenítő szer elhelyezésére használatos. Beltéren és kültéren egyaránt állja a sarat. Pedálmechanizmusos és mozgásérzékelős változatban érhető el.
  3. Az ózongenerátorok olyan légtisztító berendezések, amelyek a környezetet megszabadítják a vírusoktól, a baktériumoktól, a penészgombától és a kellemetlen szagoktól. Háztartások, irodák, műtők és egyéb helyiségek fertőtlenítésére alkalmasak.
  4. hőmérő minden háztartás és minden munkahely elengedhetetlen darabja. A test hőmérsékletének növekedése jelzi, ha valami nincs rendben. Érintéses és érintésmentes változatban kapható.

A gyermek védőfelszerelés legféltettebb kincseidet védi

Az apróságok általában szeretnek felfedezni, megérinteni mindent. Annak érdekében, hogy a lehető legbiztonságosabban ismerkedhessenek a világgal, tanácsos a sérüléseket és a szennyeződést megelőző védőeszközöket beszerezni számukra különféle védőöltözetek, kesztyűk és védőszemüvegek formájában. A gyerekek így biztonságosabban segíthetnek a konyhában anyának, vagy a műhelyben apának.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
BRAUN ThermoScan 7+ IRT6525 Szállításra kész 3 db
Gyerek lázmérő - érintés nélküli - infravörös, mérési idő: 2 másodperc,
27 690 Ft

2.
BEURER OT20 Szállításra kész > 10 db
Hőmérő - érintős működés, mérési sebesség: 180s, rugalmas végződés
5 990 Ft

3.
TrueLife Care Q6 Szállításra kész > 10 db
Hőmérő - érintés nélküli - infravörös működés, használható homlokon történő mérésre, mérési sebesség: 1s
7 990 Ft

Még több
160 termék
5,0
BRAUN ThermoScan 7+ IRT6525
Gyerek lázmérő - érintés nélküli - infravörös, mérési idő: 2 másodperc,
27 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAdtp77
4,1 37×
BEURER OT20
Hőmérő - érintős működés, mérési sebesség: 180s, rugalmas végződés
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEUOT020
TrueLife Care Q6 - Hőmérő
Típusok
4,1 418×
TrueLife Care Q6
Hőmérő - érintés nélküli - infravörös működés, használható homlokon történő mérésre, mérési sebesség: 1s
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRLTE892
3,9 22×
Tesla intelligens hőmérő
Digitális hőmérő érintésmentes, hőmérsékletmérés infravörös érzékelési módszerrel, emberek és tárgyak hőmérsékletmérése, lázra hangjelzéses figyelmeztetés, működéshez 2x AAA elem szükséges, automata kikapcsolás funkció, LED kijelző, telefon csatlakozás applikáció segítségével
Szuper ár
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tsl_22_11
4,4 27×
Hartmann Thermoval rapid
Digitális hőmérő - érintős működés, használható hónaljban, szájban (cumiban) és rektálisan (a végbélben) történő mérésre, mérési sebesség: 40s
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: THERA111
4,2
BRAUN PRT 2000 AGE AGE Precision
Gyerek lázmérő - érintős, mérési idő: 8 másodperc,
7 690 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAPR200
4,3
Beurer FT 58
Hőmérő - érintés nélküli - infravörös működés, használható fülben történő mérésre, a szobahőmérsékletet is méri
12 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEU402h
4,4 55×
Hetaida HTD8813, érintés mentes
Érintésmentes lázmérő - infravörös, érintésmentes, megkönnyíti a testhőmérséklet és tárgyak, felületek és egyebek hőmérsékletének mérését, gyors, pontos és higiénikus, mérés 1 mp alatt, memória 50 mérésre
10 000 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HETTE003
4,2 22×
Celimed Basic Temp (DT01B)
Hőmérő - érintős működés, használható hónaljban, szájban (cumiban) és rektálisan (a végbélben) történő mérésre, mérési sebesség: 120s
1 390 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CELTE151
4,7 72×
Thermopro TP357
Időjárás állomás - otthoni, vezeték nélküli, csatlakozás bluetooth segítségével, beltéri, aktuális időjárási adatok, csatlakozás mobilalkalmazással, mért értékek: hőmérséklet, nedvességtartalom, vezeték nélküli érzékelő hatótávja 80 m, fő egység és akkumulátor a csomag része, elhelyezése falra és asztalra, mérete 53 × 55 × 15 mm (Ma×Sz×Mé)
6 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DFSE073
4,3 67×
Beurer FT 09 white
Hőmérő - érintős működés, használható hónaljban, szájban (cumiban) és rektálisan (a végbélben) történő mérésre
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEU0051s1
4,1 11×
BRAUN NTF 3000
Gyerek lázmérő - érintés nélküli - infravörös, mérési idő: 2 másodperc,
18 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRANT300
4,5 59×
HARTMANN Thermoval Baby - 5 éves garancia
Érintésmentes lázmérő - emberi test, tárgyak és környezet hőmérsékletének méréséhez, memória 10 mérési érték tárolására, tárolótok
18 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HAR1001c
4,0
OMRON GentleTemp 520, 3 év garancia
Hőmérő - érintős működés, használható fülben történő mérésre, mérési sebesség: 1s
Szuper ár
17 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EOM100d
4,9 10×
SANYTOL Sensitive kézfertőtlenítő gél, 250 ml
Kézfertőtlenítő gél - öblítésmentes, pumpával, űrtartalma 250 ml, felnőtteknek és gyerekeknek - 7 160 Ft/1 l
1 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TTDA20
4,4 37×
Laica digitális hőmérő
Digitális hőmérő - az emberi test hőmérsékletének, továbbá felületek vagy a folyadékok felületi hőmérsékletének mérésére alkalmas, a hőmérséklet mérésekor hangjelzés figyelmeztet, 1-5 cm távolságra tartsa a készüléket a test felületétől, a felülettel való közvetlen érintkezés nélküli méri meg a hőmérsékletet, a háttérvilágítású LCD kijelző három színben világít: zöld szín - normál hőmérséklet , sárga szín - láz, piros szín - magas láz, magas láz esetén riaszt, csendes mérési mód, különösen alkalmas alvás közbeni gyermekek hőmérsékletének mérésére, méretek: 14 × 7,8 × 4 cm, tömeg: 108 g, kijelzőfelbontás 0,1 °C /0,1 ° F , a mérési tartomány hőmérséklete: 0 °C és 100,0 °C (32,0 - 212,0 °F), tápegység: 2 × AAA elem (mellékelve), automatikus kikapcsolás 18 másodperc után, 50 legutolsó mérést megőrzi a memória, megfelel az európai jogszabályoknak 93/42 / EHC
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAIBT668
4,7 89×
Thermopro TP49W
Időjárás állomás - otthoni, beltéri, aktuális időjárási adatok, mért értékek: hőmérséklet, nedvességtartalom, fő egység és akkumulátor a csomag része, elhelyezése falra és asztalra
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DFSE069
TrueLife Care Q7 - Érintésmentes lázmérő
Típusok
4,1 418×
TrueLife Care Q7
Érintésmentes lázmérő - érintésmentes, az infravörös eszközök technológiáját használja, gyors eredmény, nagy pontosság, háttérvilágítású LCD kijelző, automatikus kikapcsolási funkció, memória 32 mérés eltárolására, ergonomikus forma, könnyen kezelhető, 172g, kék-fehér
11 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CH750
4,9 394×
SANYTOL Sensitive fertőtlenítő gél, 75 ml
Kézfertőtlenítő gél - úti, öblítésmentes, alkoholos, natúr összetétel, űrtartalma 75 ml, felnőtteknek - 15 866,67 Ft/1 l
Leárazás -14 %
1 190 Ft 1 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYD025a
4,9 13×
ThermoPro TP60C
Időjárás állomás - otthoni, vezeték nélküli, beltéri és kültéri, aktuális időjárási adatok, mért értékek: hőmérséklet, nedvességtartalom, vezeték nélküli érzékelő hatótávja 60 m, fő egység, érzékelő és akkumulátor a csomag része, elhelyezése falra és asztalra, mérete 79 × 66 × 20 mm (Ma×Sz×Mé)
9 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DFSE086
4,8 37×
DISINFEKTO Alkoholos kézfertőtlenítő gél, 300 ml
Kézfertőtlenítő gél - öblítésmentes, alkoholos, űrtartalma 300 ml, felnőtteknek és gyerekeknek - 7 300 Ft/1 l
2 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE1134
Dettol Antibakteriális kézfertőtlenítő gél, 50 ml - Kézfertőtlenítő gél
Típusok
4,7 85×
Dettol Antibakteriális kézfertőtlenítő gél, 50 ml
Kézfertőtlenítő gél - úti, öblítésmentes, alkoholos, natúr összetétel, űrtartalma 50 ml, felnőtteknek - 23 800 Ft/1 l
1 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYD095
3,7
Geratherm RAPID flex, digitális
Hőmérő - érintős működés, használható hónaljban és rektálisan (a végbélben) történő mérésre, mérési sebesség: 9s, rugalmas végződés
3 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GERTE555
3,9 41×
Beurer FT 15
Hőmérő - érintős működés, használható hónaljban, szájban (cumiban) és rektálisan (a végbélben) történő mérésre, mérési sebesség: 10s, rugalmas végződés
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEU402f5

Védőfelszerelések

KoronavirusHogy készítsünk szájmaszkot (ÚTMUTATÓ) Nem kétséges, hogy a jelenlegi helyzetben van értelme a szájmaszk viselésének. Sajnos, ezekből még mindig nincs elég a piacon, ezért jelentkezünk az útmutatóval ahhoz, hogyan lehet otthon szájmaszkot készíteni. A pamut szájmaszk előnye elsősorban az, hogy többször is...
A veszélyes koronavírus nagyon gyorsan terjed a világban. Egyre nő a megfertőzött emberek és az áldozatok száma. Milyen veszélyt jelent a vírus és hogyan védekezhetünk ellene?

Védőfelszerelések

A Védőfelszerelések kategóriában összesen 160 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó védőfelszerelések Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább védőfelszerelések A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb védőfelszerelések A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: védőfelszerelések vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ