Shop roku Akvizice ApF HU

VEET Men Silk&Fresh Sensitive Skin Shower Cream 150 ml

Termékkatalógus
VEET Men Silk&Fresh Sensitive Skin Shower Cream 150 ml
3,9 53 értékelés
Szőrtelenítő krém - kéz, láb, hónalj és intim területek szőrtelenítéséhez, nyugtató hatású, hatékony szőreltávolítást biztosít, miközben akár 24 órán keresztül hidratálja a bőrt
2 890 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DEP034 Termékszám:  5900627081473
VEET Men Silk&Fresh Sensitive Skin Shower Cream 150 ml 2 890 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

VEET Men Silk&Fresh Sensitive Skin Shower Cream 150 ml

Még a férfiak számára is létezik egy nagyszerű mód, hogy megszabaduljanak a nem kívánt szőrzettől. A Veet Men szőrtelenítő krém gyorsan és könnyedén simává varázsolja bőrödet. Csak vidd fel a krémet, hagyd, hogy röviden hasson, aztán alaposan mosd le! A fájdalommentes és tökéletes szőrtelenítés után nem akarsz többé borotvát venni a kezedbe. A krém akár 24 órán keresztül hidratálja a bőrödet. A hatékony Veet szőreltávolító krém használatával minden nap nagyszerűen érezheted magadat.

A Veet Men szőreltávolító krém érzékeny bőrre főbb jellemzői 

  • A Veet Men szőrtelenítő krém hatékonyan eltávolítja a nem kívánt szőrzetet
  • A krém akár 24 órán át hidratálja a bőrt
  • A készítmény érzékeny bőrre alkalmas
  • Könnyen és gyorsan használható
  • A csomag tartalmaz egy puha szivacsot a krém eltávolításához
  • Alkalmas mind a férfiak, mind a nők számára

Használat:

Csak 5 lépés

  1. A krémet a puha szivaccsal egyenletesen vidd fel száraz bőrre, hogy az összes tisztítani kívánt szőrös felületet elfedje.
  2. Mosd le a kezed, és hagyd, hogy a krém 2 percig hasson!
  3. Ezután a szokásos módon zuhanyozhatsz. Javasoljuk, hogy az első 3 perc alatt ne öblítsd le a krémet közvetlen vízzel.
  4. A krém felhordása után 5 perc elteltével ellenőrizd, hogy a szőrszálakat megfelelően eltávolítottad-e. Ha igen, akkor töröld le a krémet a szivacs fehér oldalával (vagy az érzékenyebb részeken a színes oldalával). Erősebb szőr esetén a krémet további 5 percig fent lehet hagyni. A maximális használati idő nem haladhatja meg a 10 percet.
  5. Alaposan öblítsd le a krémet vízzel és szárítkozz meg! Használat után feltétlenül öblítsd ki alaposan a szivacsot, és hagyd megszáradni! Zárd be a tubust, hogy  a krém többi része ne száradjon be!

Összetétel
Aqua, karbamid,cetearil-alkohol, kálium-tioglikolát, Paraffinum Liquidum, kalcium-hidroxid, Ceteareth-20, talkum, glicerin, CP / Hexadecene kopolimer, Padrum, magnézium-triszilikát, Pottasium-hidroxid, propilén-glikol, lítium, magnézium-nátrium-nátrium-nátrium-nátrium-nátrium, nátrium-nátrium-nátrium Kopolimer, CI77891


Összetétel

Aqua, Urea, Cetearyl Alcohol, Potassium Thioglycolate, Paraffinum Liquidum, Calcium Hydroxide, Ceteareth-20, Talc, Glycerin, CP/Hexadecene Copolymer, Padrum, Magnensium Trisilicate, Pottasium Hydroxide, Propylene Glycol, Lithium, Magnesium Sodium Silicate, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Gluconate, Acrylates Copolymer, CI 77891

Megjegyzés:
Termékek: VEET Man Silk 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VEET Men Silk&Fresh Sensitive Skin Shower Cream 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VEET MEN Depilační krém pro citlivou pokožku do sprchy 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VEET Men Silk & Fresh Depilačný krém do sprchy na citlivú pokožku 150 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ