Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Chemical Guys Kit Matt fényezés ápoló

Termékkatalógus
Chemical Guys Kit Matt fényezés ápoló
Autókozmetikai termék - a matt fényezés és fóliázás ápolásához, a készlet tartalmaz 1x sampont a matt fényezett felületekhez, 1 x védőbevonatot matt fényezéshez és 1x gyors detailer spray-t, minden termék 473 ml-es
Kód:  AUPR19273 Termékszám:  KIT 505
Chemical Guys Kit Matt fényezés ápoló Megszűnt

Chemical Guys Kit Matt fényezés ápoló

Biztosítsd autódnak a legjobb ápolást és használj professzionális tisztítószereket. A Chemical Guys különleges készletében mindent megtalálsz, amire szükséged van az autó matt fényezésének és fóliájának tökéletes gondozásához. A készlet tartalmaz egy kiváló minőségű sampont, egy sealant terméket és egy detailer spray-t - mindegyik 473 ml-es térfogatú.

Chemical Guys készlet főbb jellemzői - matt fényezés és fóliázás számára

  • Páratlan minőségű készlet a legjobb autóápolásért
  • Matt fényezett és fóliázott felületekhez tervezték
  • Sampont, sealant terméket és detailer spray-t tartalmaz
  • 473 ml-es térfogatú készítmények

Meticulous Matte - autósampon matt fényezéshez

A Meticulous Matte egy professzionális autósampon, amelyet kifejezetten a matt fényezésű és fóliázott felületekhez fejlesztettek ki. Semleges PH, közepes habzás és magasabb kenőképesség jellemzi, amely megelőzi a felület sérülését. Összetétele rendkívül gyengéd a korábban alkalmazott viasszal és matt fényezéssel vagy fóliázással. Kellemes rágógumi illatú, ideális a kézi tisztításra és az autómosó habfúvókájához is.

Jet Seal Matte - védő sealant matt fényezéshez

A Jet Seal Matte egy kiváló minőségű védőanyag, úgynevezett sealant a matt fényezéshez, amely védelmet nyújt a felületnek a szennyeződésekkel és az UV sugárzással szemben. Forradalmi nanopolimereket tartalmaz, mélyen felszívódnak a felületbe, egyszeri alkalmazás után pedig egész évben védettséget nyújt. Az erős és tartós réteg ellenáll a vízfoltoknak, a szennyeződésnek és a közúti pornak.

Matte Detailer Spray Sealant - Gyors detailer spray

A Matte Detailer Spray Sealant egy gyors viasz és tisztító a matt fényezés és Wrap fólia számára. Pontos összetételének köszönhetően könnyen és hatékonyan távolítja el a port, a szennyeződéseket vagy a madárpiszkot. Nem okoz karcolásokat és ellenáll az UV sugárzásnak is. Alkalmazása igazán egyszerű, felvitele után elegendő áttörölni egy mikroszálas törlőkendővel.

Paraméterek

Használat
Karosszéria Kész!

Használat

Használat
Karosszéria Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Chemical Guys Kit Péče o matné laky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Chemical Guys Kit Starostlivosť o matné laky.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ