AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

24" ASUS PG248Q

Termékkatalógus
24" ASUS PG248Q
4,3 3 értékelés
LCD monitor Teljes HD 1920x1080, TN, LED, 1ms, 180Hz, 350cd / m2, 1000: 1, HDMI, 3x USB, DisplayPort, G-Sync, Pivot, VESA, fekete
Kód:  WA039x3 Termékszám:  90LM02J0-B01370 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" ASUS PG248Q

Az ASUS PG248Q gamer monitor Full HD felbontású ultragyors válaszidőjű 1 ms-es és 180Hz-es frissítési frekvenciát kínál a zökkenőmentes játékért. GamePlus funkció javítja a játékélményt, miközben GameVisual gondoskodik a kép optimalizációjáról. Kompatibilis az NVIDIA 3D Vision 2 Kit-tel, amely beengedést biztosít a lélegzetelállító 3D-s világba. Az ergonomikus kialakítású állványnak köszönhetően a monitor dönthető, forgatható, magassága állítható, így játék közben is tökéletesen kényelmet élvezhetsz. 

Legfontosabb jellemzők

  • Gaming Monitor exkluzív kialakítással
  • Rendkívül gyors válaszidő 1 ms
  • Frissítési sebesség 180 Hz
  • Támogatás a sima megjelenítésért a G-Sync-el
  • Kompatibilis 3D Vision NVIDIA szettel

Extrém minden tekintetben

Az ASUS PG248Q kategóriájában a leggyorsabb, így tökéletes eszköz lehet akció játékokhoz, amelyek megkövetelik a gyors reagálás arra, amit a képernyőn látsz. Az éles kanyarok vagy az ellenségek, akik hirtelen jelennek meg a sarkon nem lephetnek meg innentől. Nincs több bosszantó lag, vagy képelkenődés, ami a rendkívül gyors 180Hz-es borotvaéles frissítési gyakoriságnak köszönhető. 

Telítve a legfejletteb technológiákkal

A monitor azon legjobb, legmodernebb technológiákkal van felszerlve amit csak egy játékos kívánhat Az exkluzív GamePlus gyorsbillentyű lehetővé teszi, hogy felül kerekedj a játékban. Kiválasztva a Crosshair overlay-t te leszel maga a pusztítás istene. Az ASUS GameVisual lehetővé teszi a tökéletes kép hangolást, ahol számos beállítás közül lehet választani. Villódzásmentes technológia csökkenti a képernyő vibrálását a tökéletes játékélményért. A szem kevésbé stresszelt, így jobban elviseli a hosszú órányi játékot.

Minden irányban meghúzott

PC-hez vagy laptophoz csatlakoztatni a HDMI vagy DisplayPort segítségével lehet. Egy pár USB 3.0 csatlakozó adott a perifériák egyszerű csatlakoztatásáért. Lehetőség a kábeleket a monitor állványon vezetni a rend érdekében, mivel egy rendezett asztal szükségszerű a koncentráció fenntartásához. Az ergonómiailag állítható állvány lehetővé teszi a legkülönfélébb dönthetőségeket, így mindig megtalálhatod a kényelmes testhelyzetet.

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Képfrissítési technológia
G-Sync Kész!
Szín
Szürke Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia
G-Sync Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" ASUS PG248Q Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" ASUS PG248Q . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" ASUS PG248Q. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PG248Q 24 Zoll. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PG248Q 24 Zoll.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ