A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

27" BenQ RL2755HM

Termékkatalógus
27" BenQ RL2755HM
4,9 40 értékelés
LCD monitor - fekete, 20M:1, 300 cd/m2, 1 ms GTG, FullHD1920x1080, DVI, 2xHDMI, D-Sub, hangszóró 2x2 W
Kód:  WT157e3 Termékszám:  9H.LD8LB.QBE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" BenQ RL2755HM

Irányítsd a játék sorsát, és nem lassú, hogy korlátozza a kijelző. Top monitor a BenQ büszkélkedhet nagy felbontású Full HD (1920 × 1080 pixel), és ultragyors válaszidő 1 ms GTG, amely gyakorlatilag megszünteti a lag az akciójátékok. Gyors mozgás és drámai átmenet lesz zökkenőmentes elmosódás nélkül, vagy szellem. 

A végső játékélményt

Monitor byl vyvíjen tak, aby se dal využít i v kombinaci s herními konzolemi. Ezért a gyártó állni ellátott csúszásmentes felület, amely úgy van kialakítva, hogy alakja lehetővé teszi, hogy a elhalasztását játékvezérlő. Verso kínál másik modul formájában egy forgatható horog használt lógni a fejhallgatót, így Ön mindig kéznél van.

Integrált iker hangszóró kiváló minőségű audio teljesítményt. A hatalom 2 x 2 W hangzás tiszta és játékélményt egyedi lesz. Természetesen van egy fejhallgató kimenet, mint egy 3,5 mm-es jack csatlakozó. Audio HDMI és a tápkábelt a monitor néha, hogy nagy káosz. Mert ebben az esetben fel van szerelve egy vörös nyakú állvány szervezője kábelek az asztalon már nem sorrendben.

A legfontosabb előnyök:

  • széles lehetőségek
  • gyors választ
  • Támogatás játékkonzolok
  • Technológiai kockázatának minimalizálása szemsérülést a hosszú játék
  • Két HDMI port

Rugalmasság az első helyen

Lesz két HDMI port. Ez azt jelenti, hogy két eszközt, például. játékkonzol és a számítógép egyszerre, így nem kell gyakran cserélni a kábeleket. A gyakorlatban ez azt is jelenti, hogy játszhat így. "Head to head" egy másik lejátszót egy monitoron. Intelligens méretezés lehetővé teszi, hogy módosítsa a monitort, hogy a pontos ízlése szerint. Lehet választani méretben 17 "után 27" keresztül megjelenítési módok.

Játék a részleteket, mert a BenQ RL2755HM tervezte és tesztelte a szakmai szereplők és szakértők. A monitor is kínál akár 20 szint színbeállítások, köszönhetően különleges követelményeknek kell megfelelnie és preferenciáit minden játékos. Minden lehetőség áll rendelkezésre az On Screen Display (OSD). Fekete equalizer felderül a sötét foltok és megőrzi a fontos részleteket, amely lehetővé teszi, hogy felismerni az ellenséget és időben reagálni minden helyzetben, még kedvezőtlen fényviszonyok között is. 

Megerőlteti a szemet? BenQ ismeretlen fogalom

Technologie Fighting Mode zvyšuje vaše šance na výhru. Úgy alakult együtt szerencsejáték legenda Justin "JWong" Wong. Ezen a szolgáltatáson keresztül, kapsz hozzáférést egy adott szín kalibrációs beállítások, ami segít kiemelni a karakter a csatában.

BenQ jön a technológia elnyomja a kék fény, amely által termelt hagyományos számítógép-monitorok. A kék fény, a legtöbb esetben, szemkárosodás, szem fáradtság, fejfájás vagy alvási rendellenességek. Ezzel a technológiával, a szint a kibocsátott kék fény és a kisebb szemed lesz védett. Szóval nem is kell további védelmet, például. sárga színű üvegek. LED panel is megfosztják villog minden árnyalatú fényerejét. Hatékonyan csökkenti a szem kifáradását és biztosítja extrém kényelmet még a legigényesebb játékosok többórás játék. 

Paraméterek

Energiaosztály
B Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Szín
Fekete Kész!
Általános fogyasztás
32 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fogyasztás

Energiaosztály
B Kész!
Általános fogyasztás
32 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" BenQ RL2755HM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" BenQ RL2755HM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" BenQ RL2755HM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" BenQ RL2755HM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" BenQ RL2755HM.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ