A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

32" Sony Bravia KDL-32WD757

Termékkatalógus
32" Sony Bravia KDL-32WD757
4,5 15 értékelés
Televízió - SMART LED, 80 cm képátló, Motionflow XR 400Hz, FullHD 1920x1080, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, HDMI, USB, S-video, SCART, WiFi, HbbTv, USB felvétel HDD-re, VESA 200x300, A energiaosztály
Kód:  WS1025g Termékszám:  KDL32WD757SAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

32" Sony Bravia KDL-32WD757

Nappalid dísze lehet az audiovizuális élményt nyújtó valósághű spektrummal rendelkező Sony Bravia TV. A tévékészülék fantasztikus színfeldolgozással és pontos részletességgel büszkélkedhet. A Sony egyedülálló képfeldolgozása nagyszerűen elemzi, tisztítja és lágyítja a képeket, továbbá jelentősen csökkenti a zajszintet és igazi Full HD minőséget biztosít.

Legfontosabb jellemzői

  • Paramétereinek köszönhetően vonzó, karcsú és elegáns design jellemzi
  • Teljes képjavítás az egyedi képfeldolgozás által
  • Könnyű hozzáférés a filmek, TV-műsorok és alkalmazások világához
  • Vezeték nélküli hálózati kapcsolat (WiFi)
  • Képernyőmegosztás (Miracast)
  • Esztétikusan elvezeti a kábeleket az állványon keresztül

Hálózati lejátszó

Mint egy igazi okos TV, hálózati funkciókat kínál, és online internetes tartalmakkal is tud dolgozni. Egyszerűen beépítheted az otthoni hálózatodba, vezetékes LAN vagy vezeték nélküli WLAN segítségével. Filmeket, zenék millióit, kedvenc TV-csatornáid, a Twittert, Facebook-ot, a YouTube-ot és még sok mást is megtekinthetsz vele. Miracast által, wifin keresztül megoszthatod okostelefonod kijelzőjét a TV képernyőjével. Készíts fényképeket bonyolult megosztás nélkül.

Középpontban az otthonod

Természetesen USB meghajtót is csatlakoztathatsz a játékhoz - filmeket, zenéket és fényképeket élvezhetsz általa. A kompatibilis telefonok és táblagépek csatlakoztatásáért az MHL interfész felelős, sőt a képernyőmegosztás alatt az akkumulátor töltődik. A TV beépített HD hangolóval rendelkezik a digitális földi, kábeles és műholdas adások fogadására. A HDMI csatlakozók más nagyfelbontású eszköz bemeneteként szolgálnak. Mindez karcsú kivitelben, amely nappalid funkcionális és esztétikus darabjává válik.

Megjegyzés: Ha külső billentyűzetet vásárolsz, akkor számolnod kell azzal, hogy a TV nem támogatja az érintőpad funkcióit és a hangerőszabályzót.

 
  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    32" (81,28 cm) Kész!
    Felbontás
    Full HD Kész!
    Maximális felbontás
    1920 × 1080 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    32" (81,28 cm) Kész!
    Felbontás
    Full HD Kész!
    Maximális felbontás
    1920 × 1080 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi Kész!
    HDMI
    2 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    71,7 cm Kész!
    Magasság
    47,4 cm Kész!
    Mélység
    21,8 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    42,9 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    6,1 cm Kész!
    Tömeg
    6,9 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 32" Sony Bravia KDL-32WD757 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Sony Bravia KDL-32WD757. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 32" Sony Bravia KDL-32WD757. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Sony Bravia KDL-32WD757. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" Sony Bravia KDL-32WD757.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ