Shop roku 30 dnů na vrácení

AKASA Pro Grade + AK-TC 5022

Termékkatalógus
AKASA Pro Grade + AK-TC 5022
4,3 50 értékelés
Hővezető paszta - CPU hűtőkhöz, 3,5 g
Kód:  CT279x Termékszám:  AK-TC5022

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AKASA Pro Grade + AK-TC 5022

Technikailag fejlett szilikon hővezető paszta, amely biztosítja a kiváló hőelvezetést, javítja a számítógép stabilitását és megbízhatóságát. Az új gyártási technológiának köszönhetően jóval kisebb részecskéket tartalmaz, így fokozottan hővezető, és gyorsabb hőátadást biztosít a processzor és a hűtőborda között. Paraméterei és az alkalmazott szilikon minimalizálja a hőszigetelést és maximalizálja a hűtő  hatékonyságát. A hővezető paszta minden CPU, GPU, vagy chipsetre alkalmazható. A tubusban 3,5 gramm paszta található, amelyet közvetlenül a processzorra kell kenni azon a ponton, ahol a hűtővel érintkezik. A tubus tartalma számos alkalmazáshoz elegendő.

Műszaki adatok:

Szín:
szürke
 
Tapadás:
102K cPs  

Hővezető képesség:
4 W/mK

Üzemi hőmérséklet:
- 45 °C és 200 °C között

Tömeg:
3,5 g

Tanúsítvány:
megfelel

Megjegyzés: nagyon vékony rétegben ajánlott az alkalmazása azokon a helyeken ahol közvetlen érintkezés van a chip és a hűtő között.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKASA Pro Grade+ AK-TC 5022. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AKASA Pro Grade+AK-TC 5022. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKASA Pro Grade+ AK-TC 5022. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKASA Pro Grade+ AK-TC 5022.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ