AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

DJI Osmo Mobile

Termékkatalógus
DJI Osmo Mobile
4,5 18 értékelés
Stabilizátor - stabilizátor mobiltelefonokhoz
Kód:  CVI549k9 Termékszám:  DJI0656 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DJI Osmo Mobile

Tökéletes felvételek mozgás közben is

Rögzítsd életed felejthetetlen pillanataid úgy, mint a profik! Az Osmo Mobile egy egyedülálló, forradalmian új termék, amely nagyszerű felvevőkészülékké varázsolja a mobiltelefonodat, amelynek köszönhetően még mozgás közben is profikhoz méltó felvételeket készíthetsz.

osmo
osmo

Főbb jellemzők

  • Egyedülálló stabilizátor mobiltelefonok számára
  • Fényképezés és felvétel közben mindig kiküszöböli a remegő képet
  • Felvételstabilizálása mindhárom tengelyen
  • Automatikus objektumkövetés
  • Egyszerű vezérlés a beépített joystick segítségével
  • Nagy kapacitású akkumulátor legfeljebb 4,5 órás üzemidővel
  • A DJI GO applikáció segítségével egyéb felhasználási lehetőségeket is felfedezhetsz
osmo

Teljes felügyelet

Szabályozd a telefonodat úgy, mint egy professzionális kamerát, és készíts felejthetetlen felvételeket. A hüvelykujjaddal az összes beállítást szabályozhatod (expozíció, fehéregyensúly, ISO, stb.).

osmo

Nagy kapacitású akkumulátor

A nagyteljesítményű, energiahatékony akkumulátor több, mint 4 órányi felvételkészítést tesz lehetővé. Ha pedig többre vágysz, akkor szerezz be egy külső akkumulátort.

osmo

Prémium formatervezés

Az Osmo Mobile tartó a többi Osmo termékhez hasonlóan kiváló minőségű anyagokból készült. A termék 59 – 85 mm-es szélességű mobiltelefonokkal kompatibilis.

Részletes panoráma

Próbáltál már valaha panorámaképet készíteni a mobiltelefonoddal? Lehetetlennek érzed? Az Osmo Mobile-lal minden lehetséges! Csak válaszd ki, hol szeretnéd elkészíteni a panorámaképet, az Osmo pedig gondoskodik a többiről! Fokozatosan fordul, képet készít, majd eggyé olvasztja a felvételeket.

osmo

Professzionális képek rázkódás nélkül

A telefon tartóba történő helyezését követően vízszintesen is elforgathatod a telefont, anélkül, hogy aggódnod kellene a remegés miatt. A DJI GO alkalmazás használatával számos funkció áll a rendelkezésedre, amelyre korábban is szükséged lett volna a fotózáshoz.

Fotózz bármilyen helyzetben

Az ActiveTrack funkció lehetővé teszi a beállított tárgyak követését. Az Osmo követi az adott személyt vagy tárgyat. Ha magadat jelölöd meg, akkor az Osmo Mobile folyamatosan képet készít rólad, így minden eseményen részt vehetsz, miközben tökéletes képek készülnek rólad.

dji

Fedezd fel a stabilizátor varázsát!

És ez még nem minden! Ezzel a stabilizátorral felfedezheted a kép- és videófelvétel varázsát! Szeretsz élőben videostreamelni? Miért nem? Az Osmo Mobile-lal a tiéd lehet a legtisztább kép! Még sötétben is világos felvételt készíthetsz, és még a kezed sem fog remegni! Az Osmo Mobile-lal gyönyörű éjszakai fotókat varázsolhatsz!

osmo

Joystick

Tartsd az irányítást a hüvelykujjad alatt, amellyel meghatározhatod, hogy az Osmo milyen irányban mozogjon. Beállíthatod az érzékenységet vagy a zökkenőmentes fordulást, stb.

osmo

Tartozékok

A különféle tartozékok használatával tökéletes eredményre számíthatsz. Az Osmo Mobile-t a legjobb eredmény érdekében szinte bárhová csatlakoztathatod.

osmo

Töltő port

Az USB port akár töltésre vagy firmware frissítésre is használható. Eredeti kábelen keresztül a töltés 3 órát vesz igénybe.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A DIJ OSMO-ról érdeklődnék Ugye az van írva hogy újszerű Tehát ez azt jelenti hogy egy használt termékről van szó? És ha használt milyen állapotban van?

Kérdések és válaszok: DJI Osmo Mobile
Kiegészítők: DJI Osmo Mobile Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Osmo Mobile. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Osmo Mobile.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ