Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: HOOVER Xarion pro XP81_XP25011

Termékkatalógus
HOOVER Xarion pro XP81_XP25011 - Porzsák nélküli porszívó

Vélemények: HOOVER Xarion pro XP81_XP25011

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HOOVER Xarion pro XP81_XP25011 témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HOOVER Xarion pro XP81_XP25011 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HOOVER Xarion pro XP81_XP25011 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Veronika, Prahaflag
Értékelve: 2017. 12. 25., változat: HOOVER Xarion pro XP81_XP25011
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű kezelés a lakás körül, nincsenek törött sarkok. Kiváló tartálykezelés a kiürítés során. Gazdag kiegészítők. Minden kezelés intuitívan van kitalálva, kézre áll, nincs nagy felfedezés.
Kicsit csalódott voltam, hogy a teljesítményszabályozás kifejezés csak a rúdon lévő csúszkát jelenti. Elvárnám a 21. századi szabályozást.
0 ×Jelentés
Markéta, Praha 5 - Smíchovflag
Értékelve: 2017. 09. 11., változat: HOOVER Xarion pro XP81_XP25011
Hitelesített vásárlás
remek teljesítmény
A különböző felületekhez megfelelő tartozékválaszték
könnyű vele dolgozni
a HEPA szűrő kimenetének fedelét nehéz bezárni, csak 5 perces küzdelem után sikerült, szerencsére a matrica csak a szűrő tisztításához/cseréjéhez jön le.
a gyűjtőhenger tökéletlen felszerelésével a porszívó tisztítása után a porszívó elveszíti a teljesítményt, sokáig tartott, amíg rájöttem, mi ez, első pillantásra minden rendben tűnt. Kivettem a hengert és visszatelepítettem, és biztosítottam, hogy minden rendben van.
0 ×Jelentés
Petr, Praha 6flag
Értékelve: 2016. 12. 30., változat: HOOVER Xarion pro XP81_XP25011
Hitelesített vásárlás
Hatalmas szívóerő
Nagyszerű szűrés - mindent fel lehet vele porszívózni, beleértve a finom port is, amelyet pl. nem szabad/nem szabad porszívózni zacskós Electolux-szal (pl. liszt, hideg hamu, vagy a fa vagy vakolat csiszolásából származó finom por stb. )
Egyszerű portartály-ürítő rendszer (pl. Rowenta)
Szuper kerekek - tökéletes manőverezhetőség
A fejlett teljesítményszabályozás teljes hiánya - a szívóteljesítményt csak a tömlő fogantyúján lévő "tolószeleppel" lehet szabályozni. A porszívó azonban NEM rendelkezik magának a MOTORnak a teljesítményszabályozásával.
Ezáltal a porszívó csak kemény padlókon és ragasztott/ragasztott szőnyegeken használható. Néhány szőnyegről nehezen tudtam leszedni. Teljesen használhatatlan kisebb, nem rögzített szőnyegeken.
Idős édesanyámnak vettem, és a fentiek miatt egyáltalán nem tudta használni.
Mi értelme a hatalmas szívóerőnek, ha (vagy inkább. a motor teljesítményszabályozásának hiánya miatt) lehetetlen a porszívó használata bizonyos típusú felületeken?
A fúvóka, a csövek és a tömlők egyszerűen egymásba illeszkednek - nincs rögzítés a spontán forgás és a szétkapcsolódás megakadályozására (az Electroluxok csövein lévő törlőgombokhoz szokva ez középkorinak tűnt számomra. Hihetetlenül irritált, ahogyan az ízületek pörögtek munka közben).
A porszívót nem lehet függőlegesen tárolni a szekrényben - nem lehet a "hátára" helyezni, mindig hason kell feküdnie - ez kissé terjedelmessé teszi.
Visszavittem a porszívót, és vettem egy bevált klasszikust, valódi elektronikus teljesítményszabályozással - Elektrolux Ultrasilencer.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ