A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Koss PRO/4AAT (24 měsíců záruka)

Termékkatalógus
Koss PRO/4AAT (24 měsíců záruka)
3,7 8 értékelés
Fej-/fülhallgató - zárt, professzionális, impedancia250 Ohm, érzékenység 95 dB
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  JK802a Termékszám:  PRO4AAT

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Koss PRO/4AAT (24 měsíců záruka)

A legendás KOSS  cég professzionális vintage design fejhallgatója alkalmas otthoni és olyan környezetben való használatra is, ahol sok a zavaró zaj a környéken. A kompromisszum ennél a terméknél ismeretlen fogalom. Az iparágban vezető érzékenység mellett szinte torzítás nélkül képes visszaadni a hangot a 10 Hz-25 kHz frekvenciatartományben. Ez biztosítja a zene és a hangok szép és hű reprodukcióját. A KOSS PRO/4AAAT-ben nagy sebességű átalakítók dolgoznak, melyek garantálják a közepes és magas frekvenciák kiváló átadását.

A PRO/4AAAT egy olyan robusztus készülék, amely felhívja magára a figyelmet hibátlan felépítésével és stílusos designjával. A zárt kialakítás teljesen elszigeteli a környezeti zajoktól. A hallgató teljes mértékben elmerülhet a zenébe. Ez teszi alkalmassá arra, hogy nyelvtanulásnál vagy hangmérnököki munka során használják. Alejátszókhoz egy 3,5 mm-es sztereó jackkel kapcsolódik, amely egy 2,5 m hosszú és spirális kábelen található. A csomagolásban megtalálható az 6,3 mm-es sztereó jack átalakító is..

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Koss PRO/4AAT (24 měsíců záruka) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koss PRO/4AAT (24 měsíců záruka). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Koss PRO/4AAT (24 měsíců záruka). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Koss PRO/4AAT (24 měsíců záruka). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss PRO/4AAT (24 měsíců záruka).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ