30 dnů na vrácení Shop roku

Meliconi TV

Termékkatalógus
Meliconi TV
4,4 9 értékelés
Távirányító - univerzális, TV-hez, online frissítések, kódok, SMS, kompatibilis szinte az összes modellel, irányítható jelvétel, akkumulátor állapotjelző, a programozott kódok megtekinthetősége, infravörös jel, online útmutató, ütésálló mechanikai védelmet nyújt az elem helytelen behelyezése ellen, tápellátás: 2x1.5V AAA / LR03 (nem tartozék)
Kód:  MEGD070a Termékszám:  808032

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Meliconi TV

A TV távirányítók általában nem működnek hosszú ideig. Elég mindössze véletlen ráborítanod egy csésze teát, és már meg is történt a baj. És mi van azokkal a gyerekekkel, akik imádják szórakozásból eldugni a távirányítót, aztán nem találják meg? Ha bármi miatt le kéne cserélned készüléked, akkor válaszd helyette ezt az olasz Meliconi készüléket, mely minden fontos funkcióra képes, amire csak szükséged lehet. Ráadásul ütésálló is! Klasszikus infravörös jelen keresztül kommunikál televízióddal. 

Legfontosabb jellemzők

  • Univerzális TV távirányító
  • SMS-kódok beolvasása
  • Online frissítések ingyen
  • Egyszerű telepítés - nem kell programozni
  • Mechanikai védelem az elemek helytelen behelyzése ellen
  • Akkumulátor szintjelző és jelvétel indikátor
 
 

Paraméterek

Elem típusa
AAA Kész!

Akkumulátor

Elem típusa
AAA Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Meliconi TV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Meliconi CONTROL TV DIGITAL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Meliconi CONTROL TV DIGITAL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Meliconi CONTROL TV DIGITAL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Meliconi CONTROL TV DIGITAL.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ