Shop roku Shop roku

Mio MiVia Essential 350

Termékkatalógus
Mio MiVia Essential 350
3,2 6 értékelés
Okoskarkötő - 0.48" kijelző, pulzusmérő, fizikai aktivitás és alvás monitoring, Bluetooth 4.0, akár 5 napos akkumulátor élettartam, IPX7 vízállóság
Kód:  PP325 Termékszám:  5262N5390003 Gyártó honlapja:

Mio MiVia Essential 350

Egészséges életmódot szeretne, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Ideális kiindulópont, ha megvásárolja ezt az aktivitásmérő csuklópántot, mely olyan innovatív technológiákat tartalmaz, amik segítségére lesznek egy jobb élet kialakításában. Nem számít, hogy sportrajongó vagy csak most vág bele az egészséges életmódba, a karkötő nyomon követi és kiértékeli összes tevékenységét. Az MiVia Essential 350 az első aktivitásmérő csuklópánt, mely beépített EKG-érzékelővelés az innovatív NASA EMD technológiával rendelkezik, így pontosságban túltesz bármely optikai pulzusmérőn.

Legfontosabb jellemzők

  • Pulzusmérés EKG érzékelővel
  • Az EKG érzékelő elkészíti vegetatív idegrendszerének és testi erőnlétének teljes elemzését
  • Breath Training funkció a mélylégzés helyes gyakorlásához
  • 10 mp mozgás után automatikusan számolja a mozgással töltött perceket
  • Alvás időtartam és minőség monitorozás, alvásnapló
  • A WhatsApp, Facebook Messenger, Skype és Twitter szolgáltatásokkal kompatibilis csuklópánt fogadja a bejövő hívásokat és üzeneteket

Megbízható és pontos EKG-érzékelő

A könnyű és vékony csuklópánttal ellenőrzés alatt tarthatja egész életmódját. A karkötő beépített EKG-érzékelője hasonlóan működik, mint az orvosi eszközökben használt, rendkívül pontos mérést biztosító technológia. A pánt segítségével ugyanolyan pontossággal mérheti a pulzusát, mintha orvosi szintű mérést végezne. Mindössze 2–10 másodpercig kell hozzáérintenie az ujját az EKG érzékelőhöz, hogy a Health & Body Index (egészségi és fizikai index) is mérhető legyen. A pánt Breath Training (légzőgyakorlat) funkciója megtanítja Önt a helyes mélylégzésre, melynek rendszeres gyakorlásával javíthatja általános közérzetét. A MiVia Essential 350 alkalmazás a mély légzés három különböző szintjét kínálja az energiaszint emeléséhez, a stressz csökkentéséhez és a pihentetőbb alváshoz.

Elegendő testmozgás és egészséges alvás

Körülbelül 10 másodpercnyi mozgás után a MiVia Essential 350 mindig automatikusan számolni kezdi az Activity Minutes (mozgással töltött percek) értékét. Minden egyes lépés csökkenti a stressz szintet és közelebb visz az egészségesebb, kiegyensúlyozottabb élet felé. Az elegendő mennyiségű, minőségi alvás szintén fontos egészsége, jó közérzete és általános boldogsága szempontjából. A MiVia Essential 350 ezért méri az alvás időtartamát és minőségét, és alvásnaplót vezet a MiVia alkalmazásban. Mivel kompatibilis a WhatsApp, Facebook Messenger, Skype és  Twitter alkalmazásokkal, soha nem marad le a bejövő hívásokról és üzenetekről.

A karkötőt most ajándék pólóval szállítjuk ki, hogy stílusosan vághasson bele az egészséges életmódba.

 

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
120 óra (5 nap) Kész!
Számlap alakja
Szögletes Kész!
Tok színe
Fekete Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kijelző

Számlap alakja
Szögletes Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
25 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Pulzusfrekvencia, Kalóriaszámítás Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
120 óra (5 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mio MiVia Essential 350 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MiVia Essential 350 black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MiVia Essential 350. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MiVia Essential 350. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MiVia Essential 350.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ