Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

NuForce BE Sport3 Gun Metal Grey

Termékkatalógus
NuForce BE Sport3 Gun Metal Grey
3,8 43 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - sporthoz, vezeték nélküli, fülbe helyezhető, Bluetooth v4.1 aptX támogatással, frekvenciatartomány: 20-20000Hz, 16ohm impedancia, érzékenység 102 +/- 3dB, hangszóró: 6 mm, az akkumulátor műkődési ideje akár 10 óra, 3 méretű szilikon fülhallgató
Kód:  WZ205g Termékszám:  H1MBL111H291 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NuForce BE Sport3 Gun Metal Grey

Szeretsz gyakran és rendszeresen sportolni, de határozottan nem szeretnél lemondani kedvenc zenéidről, amelyek motiválnak annak végzésében? Ebben az esetben a precíz kidolgozású NuForce vezeték nélküli fülhallgatót ajánljuk figyelmedbe. Nemcsak első osztályú hangzást kínál, de a gyártók fantáziájának köszönhetően a dizájn is lenyűgözőre sikeredett. Ezen kombináció árkategóriája legjobb fülhallgatójává teszi, amelyet egyszerűen muszáj kipróbálnod! 

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló sport fülhallgató kedvező áron
  • Forradalmi SpinFit TwinBlade dugók
  • Hosszú akkumulátor üzemidő
  • Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat (v4.1)
  • aptX, AAC kodekek támogatása
  • In-line vezérlés
  • Precíz kialakítás

Az ellenállás és dizájn tökéletes összeolvadása

A Nuforce BE Sport 3 sport fülhallgató IP55 szabvánnyal rendelkezik, azaz esővel (izzadással) és porral szemben ellenálló, amelynek nem csak a tornateremben, de bizonyára kedvezőtlen körülményekben való futásnál is hasznát veszed. A komfortról a különleges kialakítású, kiváló minőségű szilikonból készült SpinFit TwinBlade füldugók gondoskodnak, amelyeknek köszönhetően azok intenzív edzés során is pontosan helyükön maradnak. A különleges stabilizáló szárnyak biztosítják az optimális szöget a fülüregben való elhelyezkedéshez és minimalizáljak azok elfordulását. A csomag részét alkotják a hagyományos füldugók több színben és méretben így a választás csakis Rajtad áll.

Vezeték nélküli kényelem, kiváló hangzás

A fülhallgatók a kiváló dizájnon felül tartós élettartammal is szolgálnak, amelynek köszönhetően akár 10 órán át nyugodtan telefonálhatsz vagy hallgathatsz zenét. A fülhallgató Bluetooth technológia segítségével csatlakoztatható okos készülékekhez így többé már nem leszel korlátozva a hátráltató kábelekkel.

A vezeték nélküli átvitel terén érdemes említést tenni az aptX kodek támogatásról, amely az alacsony látenciát és problémamentes szinkronizálást biztosítja. Ennek köszönhetően épp oly kiváló minőségben élvezheted digitális zenéid, mintha az egyfolytában összekuszálódó kábelcsatlakozást alkalmaznád. Az AAC formátum támogatása sem hiányzik, amelynek köszönhetően minden egyes apró részlet hallható lesz Apple készülékről történő zenelejátszás során vagy más forrás igénybevétele esetén is - legyen az akár YouTube vagy online rádió.

Hívások kényelmes fogadása

A praktikus kialakítású, nem összekuszálódó kábelen találhatók az irányítóelemek. A három gomb és a mikrofon hívások fogadását, a hangerő-szabályozást, és zeneszámok átugrását teszik lehetővé edzésed félbeszakítása nélkül.

A csomag tartalma:
3 pár szilikon füldugó (S, M, L méretben)
6 pár stabilizáló szárny - három színben (M, L méretben)
SpinFit TwinBlade dugók
Töltőkábel
Kábelkezelést segítő kapocs
Hordozótáska
Biztonsági brosúra
Felhasználói kézikönyv

Támogatott kodekek:
HSP 1.2, HFP 1.6, A2DP 1.2, AVRCP 1.4, APTX, AAC SBC

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NuForce BE Sport3 Gun Metal Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NuForce BE Sport3 Gun Metal Grey. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NuForce BE Sport3 Gun Metal Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NuForce BE Sport3 Gun Metal Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NuForce BE Sport3 Gun Metal Grey.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ