Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

STANLEY termosz, 700 ml, rozsdamentes acél (Adventure széria)

Termékkatalógus
STANLEY termosz, 700 ml, rozsdamentes acél (Adventure széria)
4,0 1 értékelés
Termosz - űrtartalom 700 ml, tömeg 540 g, magasság 200 mm, átmérő 100 mm, szigetelés típusa: vákuum, termikus állóképesség melegben 15 órán keresztül, hidegben szintén 15 órán keresztül, a test rozsdamentes acélból készült, műanyag fedél, 25 év garancia
Kód:  STN0021 Termékszám:  10-01571-010
STANLEY termosz, 700 ml, rozsdamentes acél (Adventure széria) Megszűnt

STANLEY termosz, 700 ml, rozsdamentes acél (Adventure széria)

A Stanley Classic ételtermosz tökéletesen megfelel a szenvedélyes utazók igényeinek. Két fal és a köztük lévő vákuum segítségével választja el a benne tárolt ételt a külvilágtól, akár 15 órán keresztül is hidegen vagy melegen tartva az ebédjét. A termosz széles nyílását egy csavaros fedél takarja, ami szükség esetén tálként is alkalmazható. A gyártó garantálja, hogy akár 25 évig is használható marad!

Főbb jellemzők

  • Rozsdamentes acél
  • Űrtartalma 0,7 liter
  • 100% BPA mentes
  • Dupla fal és a köztük lévő vákuum szigetelésként
  • Korrózióálló
  • Tartalma akár 15 órán át is hideg/meleg maradhat!
  • Széles nyílás
  • Fedele tányérként is használható
  • 100%-ban szivárgásmentes
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: STANLEY termosz, 700 ml, rozsdamentes acél (Adventure széria) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STANLEY Termoska Adventure series jídelní 700 ml nerez. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si STANLEY Termoska Adventure series jedálenská 700 ml antikorová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Stanley Adventure 0,7 Liter Edelstahl Vakuum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Stanley Adventure 0,7 Liter Edelstahl Vakuum.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ