Shop roku Shop roku

STANLEY termosz Classic Series 700 ml zöld

Termékkatalógus
STANLEY termosz Classic Series 700 ml zöld
5 4 értékelés
Termosz - térfogat: 700 ml, tömeg: 850 g, magasság: 300 mm, átmérő: 85 mm, szigetelés típusa: vákuum, termikus állóképesség: 20 órányi hidegen tartás, 20 órányi melegen tartás, anyaga rozsdamentes acél, műanyag dugó, zöld szín, garancia a tartalom megvédésére, 25 év gyártói garancia
Kód:  STN0023 Termékszám:  10-01612-009
STANLEY termosz Classic Series 700 ml zöld Megszűnt

STANLEY termosz Classic Series 700 ml zöld

A legendás Stanley klasszikus termosz egy ideális ajándék minden szenvedélyes utazónak. Ez az innovatív termosz a termosz feltalálójától, melegen vagy hidegen tartja italodat akár 20 óráig! Élvezd a kávédat vagy a teádat a megfelelő hőmérsékleten, még egy igazán hosszú utazás során is. Ideális társ túrázáshoz vagy hosszú autóutakhoz. Nem kell külön csészét hordanod magaddal, mivel maga a fedő szolgál csészeként. A szigetelést egy dupla fal és vákuum biztosítja. Próbáld ki az igazi minőséget, és nem akarsz majd másik termoszt! A gyártó 25 év garanciát ad.   

Legfontosabb jellemzők

  • Rozsdamentes acél
  • Térfogata 0,7 liter
  • Nem tartalmaz BPA-t
  • Dupla fal és vákuum biztosítja a szigetelést
  • Az ital meleg/hideg marad akár 20 órán keresztül!
  • A fedő csészeként is szolgál
  • 25 év garancia a gyártótól
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: STANLEY termosz Classic Series 700 ml zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STANLEY Termoska Classic series 700 ml zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si STANLEY Termoska Classic series 700 ml zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Stanley Classic series, Vakuum-Flasche grün 700 ml. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Stanley Classic series, Vakuum-Flasche grün 700 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ