Shop roku 30 dnů na vrácení

Zalman Thermal vegyület ZM-STG1

Termékkatalógus
Zalman Thermal vegyület ZM-STG1
4,5 90 értékelés
Hővezető paszta
Kód:  CA099f Termékszám:  ZM-STG1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Zalman Thermal vegyület ZM-STG1

Ennek a márkás hővezető pasztának az a célja, hogy javítsa a hőátadást a hőforrás és a hűtőborda között. Ez egy rutin jellegű használatra szánt vegyület processzorokhoz, grafikus kártyákhoz, chipsetekhez, memóriához és így tovább. Emellett javítja a kapcsolatot két rész között, így segítvén elő a hőmérsékletcsökkentést és a drága integrált áramkörök élettartamának meghosszabbítását. Ez a paszta teljes mértékben nem-vezető tulajdonságú, így nincs meg annak a veszélye, hogy az alkatrészekkel való véletlen érintkezés esetén rövidzárlat következzen be.

Jellemzők:
Hővezető képesség: 1,2 W / m.K
Üzemi hőmérséklet: -50°C-170°C
Tárolási hőmérséklet: 10°C
Mennyiség: 1,5 g

Megjegyzés: Csak nagyon vékony rétegben szabad alkalmazni a felületen és csakis a közvetlen érintkezés pontjain a chip kondenzátorral.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zalman Thermal vegyület ZM-STG1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zalman Thermal Compound ZM-STG1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zalman Thermal Compound ZM-STG1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zalman Wärmeleitpaste ZM-STG1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zalman Wärmeleitpaste ZM-STG1.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ