Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

17" BenQ BL702A

Termékkatalógus
17" BenQ BL702A
4,5 22 értékelés
LCD monitor - 1280 × 1024, TN, 5:4 képarány, 5ms válaszidő, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, VGA, VESA, kontraszt: 100M:1
Kód:  WT095a1 Termékszám:  9H.LARLB.Q8E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

17" BenQ BL702A

BenQ monitor

Most van itt az ideje, hogy jobb fényben tüntessük fel az üzletét 

A BL702A panel LED háttérvilágítással és villódzásmentes funkcióval, ultra-magas dinamikus kontraszt aránnyal 12M: 1 és exkluzív Senseye BenQ, a legjobb képminőségért.

Villódzásmentes megvilágítás a vizuális élményért

BL702A korszerűsítették, hogy megszüntesse a villódzást minden fényerő szinten. Hagyományos LCD képernyők villanás aránya 200 másodpercenként. A szemed nem látja a vibrálást, de minden bizonnyal érzi. Könnyíts a szemeden villodzásmentes monitorral és hagyd felfrissülni őket, a kevesebb stressz által.

BenQ DLP projektor

Visual Solutions Senseye

Tapasztalja meg a legigazibb színeket a BenQ Senseye® Human Vision világában. A hat szabadalmaztatott kalibrációs technikáján keresztül, Senseye® 3 biztosítja a legjobb képminőséget minden a hat előre beállított megjelenítési módban - Normál, Film, Játék, Fotó, sRGB és ECO. Az ECO üzemmódot kifejezetten arra tervezték, hogy energiát és pénzt takarítson meg.

12M: 1 DCR a mélységért és élességért

BL702A egy ultra-magas dinamikus kontrasztaránnyal rendelkezik 12M: 1, ami kiemeli színmélységet és képélességet a sötét és összetett képek esetében, úgy, hogy minden, amit lát - a legvilágosabb fehértől a legsötétebb feketéig - tökéletes a legjobb képminőségért.

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Képátló
17" (43,18 cm) Kész!
Pontos felbontás
1280 × 1024 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!
Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
17" (43,18 cm) Kész!
Pontos felbontás
1280 × 1024 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Oldalarány

Képarány
5:4 Kész!

Háttérvilágítás és szín

Színmélység
8 bit Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
VGA Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
Flicker-free Kész!
Funkciók
Flicker-free Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
37 cm Kész!
Magasság
36,98 cm Kész!
Mélység
13,7 cm Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!

Csomagolás

Kábelek a csomagban
VGA Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 17" BenQ BL702A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 17" BenQ BL702A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 17" BenQ BL702A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 17" BenQ BL702A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 17" BenQ BL702A.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ