AD květen univerzal Alza Dny květen

Vélemények: 1MORE SonoFlow Black

Termékkatalógus
1MORE SonoFlow Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: 1MORE SonoFlow Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 1MORE SonoFlow Black témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 1MORE SonoFlow Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 1MORE SonoFlow Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
32 990 Ft 31 590 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Lukáš, Liptálflag
Értékelve: 2024. 05. 02., változat: 1MORE SonoFlow Black
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Gondoltam, visszaviszem őket, mert letöltöttem az alkalmazást a Play Store-ból, és megtalálta nekem a Sonoflow fejhallgatót, de a képen fülhallgatók voltak, és nem voltak beállítások. Tehát letöltöttem az alkalmazást közvetlenül a QR segítségével a kézikönyvből, és akkor jó volt. Minden úgy működik, ahogy kell, az EQ elegendő. A beégésnek és a hallgatásnak köszönhetően egyre jobbak, és jobban élvezem a zenét, mint valaha. Átnéztem x véleményeket és összehasonlításokat, és a legnagyobb verseny az Anker Soundcore Space ONE volt, ezek különböző csípésekkel rendelkeznek, de állítólag rosszabb hangzásúak az 1More-hoz képest, így számomra az egyértelmű választás a Sonoflow volt, mert a hallgatáshoz akarok fejhallgatót, és nem a csípésekhez, mint a be/fülérzékelés vagy az easytalk. Egyébként az 1More talán nem a legjobban néz ki a fejemen, de mindegy, jól működik, és az ANC meglepett - nem hallom azokat, akiket nem akarok. Egyébként a gombok elhelyezése kicsit rossz, a bekapcsoló gombok elöl vannak, jobb lenne hátul, és talán a bal fülhallgatónál, a +/- és az ANC pont hátul vannak, és könnyen megnyomhatóak, csak a fejhallgató levételekor néha véletlenül megnyomom a gombot, így ott kell megfognom őket, ahol a fülhallgató kezdődik, és az ANC lehetne inkább a bal fülhallgatón, hogy jól elkülönüljön, az is furcsa, hogy a + az előző dalhoz van, a - pedig a következőhöz, de ezt könnyű megszokni. Ezek az első fejhallgatóim az SBC-től eltérő codec-kel, és van különbség, az LDAC-ot közvetlenül az alkalmazásban kell bekapcsolni, különben AAC-t állít be (ami meglepett a Samsungnál, mivel azt hittem, hogy az AAC csak iphone-on volt). Jelenleg van egy Niceboy HIVE, és nem lehet összehasonlítani, jó, de az 1More sokkal jobb és jobb minőségű. Nem tudom összehasonlítani a közvetlen konkurenciával, de 9/10-et adok, egyet leveszek a google play alkalmazás és azok a gombok miatt, igen, és a hang is zavar, amikor bekapcsolod, valami sirály mond valamit, és nem tudom, mit: D
hatékony ANC
LDAC
többpontos
jó hangzás
a hívás is menő
a munka minősége
nagy és kényelmes fülhallgató
elem élettartam
minőségi kemény tok
első párosítás
hosszú beégetés
alkalmi 1s csuklás hallgatás közben (valószínűleg a multipoint miatt)
Play Store alkalmazás
0 ×Jelentés
Kristián, Kolín 3flag
Értékelve: 2024. 03. 18., változat: 1MORE SonoFlow Silver
Hitelesített vásárlás
Nagyon jó hangminőség
LDAC támogatás
ANC nagyon jó az árcédulájához képest
Akár 40 m jelhosszúság
Üzemidő
Nincs lepecsételve, hogy hallható legyen.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 01. 18., változat: 1MORE SonoFlow Black
Hitelesített vásárlás
Kiválóan alkalmas otthoni munkához, zenehallgatáshoz és telefonhívásokhoz, irodába nem alkalmas.
Kényelmes
LDAC kodek
ANC tisztességes (nem hallom a szomszédos motorháztetőt)
túlbasszusos hangzás (az alkalmazásban EQ-val megoldható, de nem működik kábelen keresztül)
nem alkalmas irodai használatra - tisztán hallható, hogy mit hallgat - eléggé tisztán
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ