AD květen univerzal LEGO AP+ hu

Vélemények: 24,5" BenQ Mobiuz EX2510S

Termékkatalógus
24,5" BenQ Mobiuz EX2510S - LCD monitor

Vélemények: 24,5" BenQ Mobiuz EX2510S

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 24,5" BenQ Mobiuz EX2510S témával kapcsolatban? Nálunk 13 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 24,5" BenQ Mobiuz EX2510S termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 24,5" BenQ Mobiuz EX2510S megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Martin, Říčanyflag
Értékelve: 2022. 10. 25., változat: 24,5" BenQ Mobiuz EX2510S
Hitelesített vásárlás
Elégedettek vagyunk a monitorral. A csomag csak egy HDMI kábelt tartalmaz, de erre most szükségünk van, a régi HDMI-vel 120 Hz-en futunk. Még nem jöttem rá, hogyan működik a fényérzékelő, azt hiszem, le kell majd töltenem a kézikönyvet, a csomagban csak egy bekötési útmutató van.
0 ×Jelentés
Martin, Plzeň 23flag
Értékelve: 2022. 08. 31., változat: 24,5" BenQ Mobiuz EX2510S
Hitelesített vásárlás
A maximális fényerő érdekében a környezeti fényérzékelőt ki kell kapcsolni. (főleg, ha az ablaknak nézel). A monitor előlapján található egy gomb, amellyel a négy leggyakoribb üzemmód között lehet váltani, az egyikben be van kapcsolva a szenzor, a másikon pedig kikapcsolt. Erős fényben csak kapcsolja: )
Erős szerkezet
Pozícionáló kijelző minden irányban
Szép kép
Környezeti fényérzékelő
Keskeny keret
A beépített hangszórók megfelelőek
Abszolút elégedettség
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2022. 08. 30., változat: 24,5" BenQ Mobiuz EX2510S
Hitelesített vásárlás
Összességében nagyon meg vagyok elégedve a monitorral. A magas frissítési sebességnek köszönhetően nem bántja a szemét. A BENQ-nak szép és élethű színei vannak a Samsunghoz képest, azt hiszem, ez szubjektív. Jól van elkészítve, és a hangszórók minden alternatívát felváltanak. Minőségben az iPhone 12-hez tudom őket hasonlítani, csak erősebbek. Egyesek számára a három videocsatlakozó bónusz lehet. A falra helyezés lehetősége a VESA felett szép, de annyira tetszett a láb és az enyhe magasságváltozás, hogy a lábon hagytam. Nem tudom, mit lehet ebből kiolvasni, talán csak azt, hogy néha az energiatakarékos üzemmódból való kapcsolástól a hangszórók nem töltődnek újra és a hang az NTB-ről szól, utána újra kell indítani, de ez lehet, hogy a Windows hibája.
Nagyszerű panel - IPS
HDR
Térbeli és dinamikus hangzás
Csúsztatható magasság, nem kell megnyomni semmit, csak csúsztatni kell.
VESA
eredeti design
gyors válasz és magas frissítési sebesség, nincs szellemkép itt
3800-ért volt eladó, -
Egyáltalán semmi.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ