Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: 25" BenQ BL2581T

Termékkatalógus
25" BenQ BL2581T - LCD monitor

Vélemények: 25" BenQ BL2581T

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 25" BenQ BL2581T témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 25" BenQ BL2581T termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 25" BenQ BL2581T megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Zdeněk, Prahaflag
Értékelve: 2023. 11. 03., változat: 25" BenQ BL2581T
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ha egy nagyméretű, 16:10 képarányú monitort szeretne jó áron, akkor vegye meg. Ha automatikus fényerőt szeretne használni, akkor sok türelmet kívánok.
Nagy fényerő; alkalmas videók távolról történő megtekintésére. Itt láthatjuk, hogy az előző generációhoz képest hatalmas előrelépés történt.
Portok széles választéka
OSD menü cseh nyelven is
Automatikus fényerő funkció a környezeti fénynek megfelelően (de ez problémás)
A zöld hangkimeneti csatlakozó nem reagál a csatlakoztatott hangszórókra, csak a beépített hangszórók szólnak tovább.
Ha az Automatikus fényerő van bekapcsolva, a nehéz szem szimbólum felugrik, amikor megváltoztatja a felbontást vagy a környezeti fényt.
A képernyő alatt van egy fülke érzékelőkkel és IR-diódákkal az emberközelség-érzékelő megvilágítására. Állandóan zavaróan villognak, annak ellenére, hogy ez a funkció ki van kapcsolva a beállításokban. Szerintem a teljes érzékelőblokkal együtt kapcsolnak be, függetlenül attól, hogy a firmware hogyan használja ezt a kimenetet. Fekete szalag ment át őket, de legyen óvatos, hogy 2 kis darab szalagot használjon, hogy ne fedje el az érzékelőt középen.
Az automatikus fényerő döntést nem lehet megfelelően korrigálni szoftveresen, a középső érzékelőt egy kicsit sötétítettem, hogy az automatikus alacsonyabb képernyőfényerővel dolgozzon. Még mindig elég erős.
Fontos, hogy az automatikus fényerősséggel együtt kikapcsoljuk a színkorrekciót, különben van egy olyan hiba, amikor a fényerőváltozás beolvadása után hirtelen felugrik egy helytelen LUT-táblázat, ahol a sötét árnyalatok a fekete közelében hirtelen nagyobb fényerővel, csúnya poszterizációval jelennek meg. Ez látható a fotókon, ahol a sötét részek simán átmennek a feketébe.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 03. 06., változat: 25" BenQ BL2581T
Hitelesített vásárlás
A monitort inkább irodai munkára és alkalmi szórakozásra vettem. Nem vagyok lövöldözős játékos, így a gyakoriság (amit amúgy sem tapasztaltam a legtöbb játékban) semmilyen módon nem korlátoz. Másrészt a monitor meglepett azzal, hogy milyen kellemesen gondoskodik a felhasználók kényelméről. A dinamikus fényerő és más funkciók révén elég szembarát és könnyen látható közvetlen fényben, szürkületben és este. Az árért csak ajánlani tudom
1920x1200
Dinamikus fényerő
Az érzékelők piros villogása egy kicsit idegesítő, de ha nem koncentrálsz rá, egy idő után már nem veszed észre.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ