AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: 27" AOC 27G2U5/BK Gaming

Termékkatalógus
27" AOC 27G2U5/BK Gaming - LCD monitor

Vélemények: 27" AOC 27G2U5/BK Gaming

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 27" AOC 27G2U5/BK Gaming témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 27" AOC 27G2U5/BK Gaming termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 27" AOC 27G2U5/BK Gaming megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Josef, Kardašove Řečiceflag
Értékelve: 2022. 11. 06., változat: 27" AOC 27G2U5/BK Gaming
Hitelesített vásárlás
Félelmetes
Elégedett vagyok
Nem találtam semmit az 1 éves használat során.
0 ×Jelentés
Evžen, Praha 9flag
Értékelve: 2022. 01. 17., változat: 27" AOC 27G2U5/BK Gaming
Hitelesített vásárlás
Abszolút tökéletes monitor az otthoni játékokhoz és írószerekhez. Először a 24"-es változata volt meg, amikor a 27"-esre váltottam, kipróbáltam a HP X24 FHD-t, majd erre cseréltem. Azt kell mondanom, hogy ezen az árszinten valószínűleg verhetetlen. Lehet, hogy a háttérvilágítás egyenetlenségei, IPS bleed és az olcsó monitorok hasonló hibái vannak, de minden tökéletesen elfogadható szinten van (szinte láthatatlan vagy csak bizonyos, nem futó körülmények között jelentkezik), ellentétben például a korábban említett HP-vel. Az OSD menüben történő vezérlés borzalmas és idegőrlő. De ha a monitor egyszer már be van állítva, valójában nincs szükség a menübe való belépésre. Alternatív megoldás a G-Menu alkalmazás, amely egy kis bütykölés után lehetővé teszi a Windowsról történő vezérlést (csak le kell töltenie az AOC weboldaláról, a mellékelt CD-n lévő nem működött nálam). Az alapértelmezett beállításokhoz képest a fényerőt 60-ra, a kontrasztot 30-ra, a színeket (R:46, G46, B:55) le akarja húzni, de ez mindenkinek az ízlésére van bízva. Így egészen természetes színeim vannak, a sötét területek kiemelve, a feketék szinte feketék, és nem égeti a szememet. Észrevettem (és úgy tűnik, nem vagyok egyedül), hogy problémák merültek fel, amikor két csatlakoztatott eszközt (HDMI és DP) használtam egyszerre. Ha mindkét kábel be van dugva (még akkor is, ha az egyiket kihúzták a jelforrásból), előfordul, hogy a monitor nem ébred fel, amikor a számítógépet bekapcsolják vagy alvó üzemmódból felébred. A legtöbbször csak ki- és bekapcsolja a monitort, és minden működik. Ezt nem figyeltem meg a kézi forrásváltás beállításával. Egy csillag lefelé az OSD menü és a több forrással kapcsolatos problémák miatt, egyébként valószínűleg verhetetlen ezen az árszinten.
szép színek, fényerő és kontraszt (nem az alapértelmezett beállításokban, a beállításokat módosítani kell)
elfogadható háttérvilágítási szivárgás és az olcsó monitorok egyéb gyakori hibái (kiváló ebben az árkategóriában)
jó válasz és 75Hz
kevés látható raszter 27" Full HD-n
szörnyű menü és vezérlők (ideális esetben a G-Menu alkalmazáson keresztül vezérelhető)
a G-Men szétszerelése nem volt triviális.
automatikus forrásfelismerés (HDMI vs DP), egyetlen forrás vagy kézi kapcsolás esetén minden rendben van
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ