Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: 27" ASUS ProArt PA279CRV

Termékkatalógus
27" ASUS ProArt PA279CRV - LCD monitor

Vélemények: 27" ASUS ProArt PA279CRV

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 27" ASUS ProArt PA279CRV témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 27" ASUS ProArt PA279CRV termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 27" ASUS ProArt PA279CRV megvásárlása után te is írsz értékelést.
274 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db

Felhasználói vélemények

Jindřich, Plzeň 26flag
Értékelve: 2023. 07. 14., változat: 27" ASUS ProArt PA279CRV
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A kép egy osztállyal jobb, mint az előző monitorommal volt.
A hangszórókból érkező hang olyan, mintha a síron túlról jönne.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 20., változat: 27" ASUS ProArt PA279CRV
Hitelesített vásárlás
A grafikusok, fotósok és hasonló szakmák, amelyek a nagyszerű színvisszaadást és színtartományt más jellemzőkkel szemben előnyben részesítik, valószínűleg értékelni fogják a monitort. Miután kipróbáltam, visszaküldtem a monitort - néhány okot az általam felsorolt hátrányok között ismertetek. Egy tisztességes frissítést vártam a régebbi 27'' Apple Cinema Display-ről, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Minőségi színvisszaadás
Alkalmas grafikai munkákhoz
Viszonylag intelligens menüvezérlés (gombok, mikro-joystick)
Gazdaságos állványméret - nem foglal helyet az íróasztalon.
Elegendő teljesítmény a MacBook Pro M1 tápellátásához.
A hangcsatlakozó kimenet a hátoldalon található a többi kimenet mellett - ergonómiailag jobb lenne, ha inkább a képernyő előtti területen lenne, ahol az USB hub van.
Az Audi csatlakozó csak kifelé továbbítja a hangot - nem tud a fejhallgatóból befelé mikrofonozni, és nem tudja szabályozni a hangerőt vagy a lejátszást/szünetet, ha a fejhallgató rendelkezik ezekkel a kezelőszervekkel (teszteltem az Apple EarPods fülhallgatóval).
A kijelző háttérvilágítása számomra egyenetlennek tűnt, a sarkokban helyenként kivilágított, majd a kijelző széleinél ismét halványodott (de ez lehet, hogy egy adott darab problémája, vagy szubjektív érzékelés).
Meglepett, hogy a monitort nem lehet egyszerűen 90°-kal elforgatni (portré). Úgy tűnik, először jobbra vagy balra kell fordítania az állványon, vagy le kell választania az állványról, el kell fordítania a VESA-kapcsot az állványon, majd vissza kell helyeznie a monitort. Röviden, ha a monitor egy szabványos asztalon áll, akkor tájoló, így még a maximális magasságra emelve sem lehet elfordítani - a monitor sarka megáll az állvány lábán.
A monitort nehéz vízszintes helyzetbe állítani. Nem vagyok benne biztos, hogy ez nem általános probléma-e minden monitor esetében, amely támogatja a képernyő elforgatását, de a képernyőt trükkös elforgatni (ami érthető), és az utolsó milliméterek finomhangolása, hogy a képernyő valóban vízszintes legyen, trükkös - mindig egy kicsit feljebb vagy lejjebb megy.
A monitor hangja jóval az átlag alatt van, csak hogy ne mondjuk. Ilyen hangszórókkal gyakorlatilag elképzelhetetlen a zenehallgatás vagy a filmnézés.
0 ×Jelentés
Ladislav, Praha 1 - Nové Městoflag
Értékelve: 2023. 05. 21., változat: 27" ASUS ProArt PA279CRV
Hitelesített vásárlás
nagyszerűen működik a MacBook Pro-val
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ