Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: 27" ASUS ROG Strix XG27AQ HDR

Termékkatalógus
27" ASUS ROG Strix XG27AQ HDR - LCD monitor

Vélemények: 27" ASUS ROG Strix XG27AQ HDR

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 27" ASUS ROG Strix XG27AQ HDR témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 27" ASUS ROG Strix XG27AQ HDR termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 27" ASUS ROG Strix XG27AQ HDR megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Miroslava, Kladno 4flag
Értékelve: 2023. 09. 23., változat: 27" ASUS ROG Strix XG27AQ HDR
Hitelesített vásárlás
nagyszerű betekintési szögek
tartós konstrukció
nincs hibás pixel
0 ×Jelentés
Tomáš, Prahaflag
Értékelve: 2023. 09. 06., változat: 32" ASUS ROG Strix XG32AQ
Hitelesített vásárlás
top
kép
kidolgozás
kezelés
Ára
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 05. 18., változat: 32" ASUS ROG Strix XG32AQ
Hitelesített vásárlás
A frissítési frekvencia 175 Hz, de legfeljebb 144 Hz állítható be.
Csak ROG
Magasabb vételár
0 ×Jelentés
Robert, Bruntálflag
Értékelve: 2023. 02. 27., változat: 27" ASUS ROG Strix XG27AQ HDR
Hitelesített vásárlás
Az árut használtan vásároltam. A fő különbség az volt, hogy nem az eredeti dobozban érkezett, hanem újracsomagolva. A monitor úgy néz ki, mintha új lenne, minden rendben megérkezett. A tartozékokat tartalmazó dobozban találtam egy panaszbejelentést, miszerint a monitor állítólag villog. Eddig, két hét használat után, beleértve a stresszteszteket is, nem sikerült megismételnem ezt a hibát: ) Összességében nagyon aggódtam, hogy mit fogok kapni használt áruként a szállítás előtt. A honlapon az áll, hogy a tárgynak láthatóan használtnak kell lennie, és nem találtam több információt. Olyan monitort kaptam, amely úgy néz ki, mint új, és eddig úgy működik, mint új. Nem tudom, hogy a panaszos üzenet szándékosan vagy véletlenül került-e bele, de nagyra értékeltem. Remélhetőleg a jövőben nem lesznek problémák, de jelenleg elégedett vagyok: )
Képminőség
Monitor megjelenés
G-sync
válasz
csak 170Hz
0 ×Jelentés
Martin, Praha 6 - Dejviceflag
Értékelve: 2022. 03. 23., változat: 27" ASUS ROG Strix XG27AQ HDR
Hitelesített vásárlás
Ez egy kirakott játékmonitor. 2k-s játékokhoz kiváló, szupergyors a reakciója, a kép sima a grafikus átmenetekben, nincs szellemkép. Játékokhoz színkódolt, nem pedig grafikus programokkal. A kontraszt nem sok, ha a játékban vagy például egy sötét alagútban, tehát ha nem kapcsolod be a továbbfejlesztett árnyékolást (több fény), nem látsz sokat. Nem ajánlom az olvasást és a grafikával való munkát, erre más panelek alkalmasabbak. Ez a monitor kiválóan alkalmas a jó reakciót igénylő játékokhoz. Nem szeretem a nagyon fekete színt, ami nagyon élénkít (persze az OLED-hez nem hasonlítható, de még így is az én ízlésem szerint a fekete jobban csillog, mint a régi S-IPS panelem). Vigyázzon az Nvidia 9xx és régebbi grafikus kártyákra. Nem rendelkeznek G-Sync-kompatibilis támogatással, és valószínűleg nincs HDR-jük sem. Ha Nvidia 1xxx vagy újabb verziója van, akkor nem lehet gond.
Gyors reagálás
Hangolt előbeállítások különböző típusú játékokhoz
Vezérlők
A kék fény elnyomásának lehetősége
Kontraszt
A fekete szín ragyog
0 ×Jelentés
Jakub, Praha 9 - Letňanyflag
Értékelve: 2022. 02. 21., változat: 27" ASUS ROG Strix XG27AQ HDR
Hitelesített vásárlás
Váltottam egy régebbi modellről, amiben még volt VA panel. Féltem az ips blacklighttól, de szinte láthatatlan. Az RGB háttérvilágítás szinte láthatatlan, még sötétben is, de kikapcsolható, számomra teljesen használhatatlan. Gyönyörű kép és szép színek. Garancia 36m. Az ASUS TUF 27 vg27aq1a-hoz képest élénkebb színekkel és jobb kontraszttal rendelkezik. A Shadowboost jól működik.
nincs háttérvilágítás vérzése vagy IPS izzás
Gyors reagálás
170hz
menü cseh nyelven
nincs szükség kalibrációra
Az rgb világítás szinte láthatatlan
A tartó lábának levételéhez nincs utasítás (azonnal megtalálható az interneten)
170 Hz-re kell túlhajtani
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ