AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: 27" BenQ Mobiuz EX2710Q

Termékkatalógus
27" BenQ Mobiuz EX2710Q - LCD monitor

Vélemények: 27" BenQ Mobiuz EX2710Q

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 27" BenQ Mobiuz EX2710Q témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 27" BenQ Mobiuz EX2710Q termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 27" BenQ Mobiuz EX2710Q megvásárlása után te is írsz értékelést.
171 900 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Michal, Prahaflag
Értékelve: 2024. 01. 25., változat: 27" BenQ Mobiuz EX2710Q
Hitelesített vásárlás
az első HDR monitorom, nincs tapasztalatom mással, de nagyon tetszik a kijelző, támogatott játékok és alkalmazások, a kép tényleg fantasztikus. összességében dicsérem a monitort, állítható a magasság, kopogás, forgatás. stabil alap. nagyszámú USB-port egér, billentyűzet stb. csatlakoztatására. Az IPS szép éles képet eredményez. nincs elmosódás és szép reakció. hangszórók. Kellemesen meglepődtem. Némi zörgésre számítottam, rosszabbra, mint egyes laptopoknál, de ennek az ellenkezője igaz, a hangzás egészen kellemes, leginkább olyan, mint amit a tévéktől megszoktunk, mindenképpen használható, ha helyhiányban szenvedünk. az egyetlen kis mínusz - bár nem befolyásolja a funkciót - a műanyag kupak, amely a kábel felszerelése után elrejti a csatlakozókat, ez egy olcsó műanyag darab, puha, mint a papír. A szolgáltatás jól működik és tartja a helyét, de félő, hogy megszakad. menü jól vezérelhető pidi joystickkal, világos, cseh nyelven is.
HDR
Ips
válasz, freesync
hangszórók! nagyon szilárd egy beépített ( még soha nem tapasztaltam ilyen jót egy monitorban )
gazdag tartozékok a csomagban egy teljes kábelkészlet formájában)
az alap stabil és nem foglal sok helyet
beállítás minden irányban
angol nyelvű menü és intuitív joystick vezérlés
kis, nem feltűnő gomb a HDR üzemmódok vezérléséhez a kijelző előlapján
talán csak egy nagyon-nagyon olcsó műanyagdarab, amely a portokat a kábelezéssel együtt takarja. puha, mint a papír, de nem fogsz ránézni 🤣
0 ×Jelentés
Daniel, Ostrava - Porubaflag
Értékelve: 2023. 11. 06., változat: 27" BenQ Mobiuz EX2710Q
Hitelesített vásárlás
Kisebb frissítés a BenQ XL2411P-ről és ez a monitor egy robbanás, az FHD-hoz képest nagyon szép változás a felbontásban, nem számítottam rá, hogy a 165hz vs 144hz ennyire észrevehető lesz, a hangszórók nagyon kellemesen megleptek még a hangerejével is, a színeket magad szerint kell hangolni, ez így van, az egyetlen dolog amit személy szerint kritizálnék, az az óriási lábakkal rendelkező állvány (nekem jobban tetszik a klasszikus téglalap alakú talp vagy minek nevezzük), de ez csak a kisebb íróasztalom miatt van, ahova nem fér el, a HDR funkciót nem tervezem használni, lehet, hogy csak kipróbálom.
A kép természetesen a tetején (meg kell, hogy a saját ágyat)
Viszonylag észrevehető 165hz vs 144hz
Monitor hangszóró hangerő és minőség
Állvány
0 ×Jelentés
Tomáš, Košťanyflag
Értékelve: 2023. 05. 05., változat: 27" BenQ Mobiuz EX2710Q
Hitelesített vásárlás
Jó éles kép, jó színek, ha HRDi Game módot használ, hangszórók tekintetében magas hangok YT videók nézéséhez és néhány jó minőségű zenéhez, a basszus szörnyű, de ez egy monitor, így nem érdekel. Mint nem nagy szakértő, nem látok semmilyen szellemképet vagy más problémát. A kijelző porton keresztül csatlakoztatva minden gond nélkül, 165hz minden gond nélkül. Az élesség, kontraszt, fényerő stb. beállításának lehetősége hatékony és funkcionális. Az állvány masszív, az állítható magasság megfelel a nagy hatótávolságának. Ajánljuk. Én használom építeni rtx 4070, i5 13400f, 32gb ram 6000mhz és ideálisan illeszkedik, vannak AAA címek képesek eladni egy ilyen build, különösen singleplayers, max online WZ 2. Akit érdekel játszani Valorantuna CSka és csak és esport cím jobban fog működni 1080p monitor 240hz-vel
0 ×Jelentés
Jaroslav, Prostějovflag
Értékelve: 2023. 03. 29., változat: 27" BenQ Mobiuz EX2710Q
Hitelesített vásárlás
minőségi kép
USB hub
szép kép
Nagy képfrissítési sebesség
Használható hangzás a beépített hangszórókból
csodás design
rögzített állvány
Minden kábelt tartalmaz.
szép menü sok beállítással
Jó képszínek
Nagy fényerő tartomány
Kicsit kevésbé konzisztens háttérvilágítás
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ