AD květen univerzal 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: 27" Dell Alienware AW2724DM

Termékkatalógus
27" Dell Alienware AW2724DM - LCD monitor

Vélemények: 27" Dell Alienware AW2724DM

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 27" Dell Alienware AW2724DM témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 27" Dell Alienware AW2724DM termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 27" Dell Alienware AW2724DM megvásárlása után te is írsz értékelést.
175 290 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

ADICOM Praha s.r.o., Praha 8flag
Értékelve: 2024. 04. 03., változat: 27" Dell Alienware AW2724DM
Hitelesített vásárlás
nagyszerű kép
160 Hz
0 ×Jelentés
Vásárló, Vecsésflag
Értékelve: 2023. 12. 07., változat: 27" Dell Alienware AW2724DM
Hitelesített vásárlás
Pár monitor kipróbálása után (Samsung G5 AOC G2S Asus 27AQ) úgy gondolom megtaláltam az új monitorom. Első bekapcsolás után majdnem visszacsomagoltam mert olyan rossz volt a képe. Felraktam az új firmware t és láss csodát minden szép lett. Én nem is értem a fórumokon miért sírnak,hogy ilyen olyan bajai vannak én nem tudok belekötni semmibe. Nálam nincs fenyves oldal nem rosszak a betűk nincs színes sáv a betűk körül jól olvasható. Ghosting teszt kiválló nincs elmosódás.g sync működik. Köszönöm alza, hogy ilyen rugalmasak vagytok az árú visszavétellel így volt lehetőségem több monitort is kipróbálni. Lehet itt teszteket olvasgatni fórumozni stb de akkor sem lehetsz biztos abban hogy a nálad lévő konfiggal működni fog e rendesen a megvásarolt eszköz. Alza forever!
Minden amit a leírásban ígértek.
nem tapasztaltam
0 ×Jelentés
Martin, Prahaflag
Értékelve: 2023. 10. 27., változat: 27" Dell Alienware AW2724DM
Hitelesített vásárlás
A monitor minősége nagyszerű, a kijelző kellemes, nagyszerű, gazdag színekkel, piszkos képernyőhatás nélkül, és az RTINGS kalibrált színprofiljának letöltése után a színmegjelenítés pontos, egyébként a színek kissé túlszaturáltak, amit a legtöbb ember amúgy is szeret. A 165 Hz-es frissítési frekvencia nagyszerű, és a kép szinte statikusnak tűnik a Windowsban, amikor az ablakokban mozog és normál munkát végez. A CS2 165 Hz-en is kiválóan játszható versenyszerűen. Az igényesebb játékok, mint a RE4, RDR2, TLoU1 gyönyörűen simák ezen a panelen, még 60 fps-nél is, ha a szinkronizálás be van kapcsolva, és valóban úgy érzed, mintha a játék több képkockával futna. Az irodámban felhős az idő, ezért a fényerőt 25-30-ra állítottam, ami éppen megfelelő a szememnek. Még nem volt alkalmam kipróbálni a HDR-t. Javaslom a monitor FW frissítését a Dell alkalmazáson keresztül. A monitornak van néhány kisebb negatívuma, a használt gyors IPS panel szenved a technológia általános problémáitól, de a Dell nyilvánvalóan minimalizálta ezeket a kimeneti minőséget szem előtt tartva. Azonban van egy körülbelül 1 cm széles árnyék a panel körül mindenütt, a YT-videókból az összes átnézett, dobozolatlan darab, amit láttam, ilyen. Az én darabomnak nincs háttérvilágítás vérzése (jól összeszerelt panel), mert lapos, nagyon nagy IPS Glow (ismét a tech. panel) Normál használat esetén még sötét jelenetekben sem lehet észrevenni, de ha a telefonnal éjszakai üzemmódban készítünk egy képet, akkor ez a panelhiba láthatóvá válik. Egy ideig gondolkodtam azon, hogy visszaadjam-e a monitort emiatt, de ez engem semmilyen módon nem zavar, így átadtam. Kevesebb mint 9 ezer CZK-t fizettem a monitorért, ami számomra korrekt ár. Aki tökéletes feketére vágyik és a fent említett hibák egyikére sem, annak felárat kell fizetnie az OLED panelért Nem tudtam igazolni a 25 ezer CZK árat a 27 hüvelykes OLED-ért, így azt választottam, amit választottam. Tudom ajánlani ezt az Alien és az ár ez biztosan az egyik legjobb monitorok, ez teszi mind a tizenévesek, akik játszanak 24/7 és harmincasok, mint én, akiknek van ideje munka után néha nincs és néha 5 óra. Érdemes még megemlíteni, hogy az olcsóbb és rosszabbul sikerült Dell G2724D látszólag ugyanolyan minőségű panellel rendelkezik majd, és néhány ezerrel olcsóbb.
Tökéletes kivitelezés
Gyönyörű színek
A 165Hz egy szuper eltolódás a 60Hz-hez képest.
A 27 hüvelykes méret QHD felbontással éppen megfelelő
Nincs háttérvilágítás vérzés
Nincs az ún. A kijelző felületéből adódó koszos képernyő effektus
Egységes fehér, szürke és fekete háttérvilágítás - nincsenek foltok vagy színeltérések a panelben
LED háttérvilágítás a monitor hátulján, azok számára, akik szeretik: )
Kíméli a szemet, még 6 óra játék után sincs fáradtság vagy kellemetlen érzés.
G-SYNC, ami jól jön majd a GeForce NOW-nak, például az Alan Wake 2 esetében.
Nincs hibás pixel
Van egy kissé látható árnyék a kijelzőkeret körül, ahogy egy másik tulajdonos írta itt
Az én darabomnak minden sarkából jelentős IPS-izzása van, de ez olyan csekély, hogy szinte nem látható még sötétben sem. de a mobiltelefonos fotókon majd kiderül.
A fekete lehetne egy kicsit jobb
Az én darabom a már kinyitott dobozban érkezett, pedig újonnan vásároltam. A tartalom azonban rendben volt. Nyilvánvalóan valaki ellenőrizte, hogy a monitor eltört-e, mert a doboz sarkán megütközött. Hogy az alza, a szállítmányozó cég vagy a forgalmazó emberei voltak-e, nem tudom.
0 ×Jelentés
Vásárló, Nitraflag
Értékelve: 2023. 10. 19., változat: 27" Dell Alienware AW2724DM
Hitelesített vásárlás
Általánosságban azt mondanám, hogy egy szuper monitor, de 11k CZK túl sok. Ha max 9,5k CZK-t kell fizetnem ezért a monitorért, akkor azt mondanám, hogy jó, és 5 csillagot adnék.
szép színek, bár kissé túltelített, ajánlom SDR és Color Preset sRGB
kiváló sebesség
FW frissítés után USB-n keresztül finom
Nincs látható szellemkép a standard Fast-on (nincs overdrive)
egyszerű OSD
Kicsit vastagabb keret a kijelző körül, mint a régebbi iiyama esetében, ami ezen az áron lehetséges.
a kijelző körül egy ilyen kis árnyék árnyék
A DisplayHDR 600 jó, amíg nincs egy teljesen sötét jelenet a kijelzőn, vagy a Windows sötét üzemmódja, mivel mindent és a fehér szöveget sötétíti.
A fekete csak a DisplayHDR600-ban fekete, de ez a fent leírt problémákkal jár.
0 ×Jelentés
Patrik, Příbramflag
Értékelve: 2023. 10. 11., változat: 27" Dell Alienware AW2724DM
Hitelesített vásárlás
Ez az új legjobb barátom. Az első alkalommal, amikor bekapcsoltam a monitort, még a wd19-en keresztül is, ez egy igazi robbanás!: )
Gyönyörű színek
Nem volt szükség beállításra
Nagy fényerő
Sok minőségi feldolgozás érzése
Az idegen címke (nem Alz: D )
A monitoron van kábelvezetés, de ne dugd be a konzol első lyukába, van ott vazelin.
Nincs neki emelő
Nincs HUB
Nincs rajta USB C
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ