Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: 27" Dell U2723QE UltraSharp

Termékkatalógus
27" Dell U2723QE UltraSharp - LCD monitor

Vélemények: 27" Dell U2723QE UltraSharp

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 27" Dell U2723QE UltraSharp témával kapcsolatban? Nálunk 16 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 27" Dell U2723QE UltraSharp termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 27" Dell U2723QE UltraSharp megvásárlása után te is írsz értékelést.
241 390 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

On-Line, spol. s r.o., Třinecflag
Értékelve: 2024. 03. 23., változat: 27" Dell U2723QE UltraSharp
Hitelesített vásárlás
Minőségi kép és méret
USB-portok
A portok elérése alulról elég nehézkes.
A kifizetés csak másnap történt, ami hihetetlenül megnehezítette a kifizetés nyomon követését, annak ellenére, hogy azonnali kifizetés volt a megfelelő VS és bank segítségével. Nem ajánlom, hogy még egyszer végigcsináljuk. 2 x hiábavaló utazás az oLomouc-i fiókba, ahol a banki visszaigazolás után sem adták ki az árut.
0 ×Jelentés
Lukáš, Osek u Duchcovaflag
Értékelve: 2024. 02. 27., változat: 27" Dell U2723QE UltraSharp
Hitelesített vásárlás
A monitor 2x van egy készletben egy Apple Studio kijelzővel együtt a macbook pro m3max-hoz. A MacOS jól kommunikál a monitorral, és gyönyörűen megjeleníti a retina képet. Azonban nem lehet csatlakoztatni a macOS-hoz MST módban, azonban ez egy applu probléma lesz, nem pedig egy monitor probléma.
Tisztességes kép
P3 színskála
Minőségi munkafigyelő
Nagyszerű kompatibilitás a Mac OS rendszerrel
Gyengébb betekintési szögek
Két monitor MST-kapcsolata macOS-en nem működik. Ebben az üzemmódban is lehet csatlakozni, de csak egy folyamban. A monitorok ezután egyként jelennek meg, és egy képet duplikálnak.
0 ×Jelentés
Jiří, Letohradflag
Értékelve: 2024. 01. 03., változat: 27" Dell U2723QE UltraSharp
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Tökéletes, lásd pontok
USB-C Power Delivery 90W
4K
Ethernet csatlakozó
Rengeteg kikötő
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 07. 23., változat: 27" Dell U2723QE UltraSharp
Hitelesített vásárlás
A monitor teljesen tökéletes a pénzéért, kivéve a peremvérzést. Általában a Dell vagy az LG (a panel gyártója) a jobb fekete megjelenítés érdekében a kiegyensúlyozatlan háttérvilágítás útjára lépett - én ezt a háttérvilágítást kissé zavarónak találom. Ezért inkább a Samusung S80PB-t választottam, amelynek egyenletes a háttérvilágítása (de szintén nem hibátlan, a "feketéje" kevésbé fekete).
szuper színek kalibrálás nélkül is
felső kompatibilitás a macOS-szel (nem kapcsol be alvó üzemmódban)
beépített hub (bár nem vagyok benne biztos, hogy ezek a hubok a legjobb megoldás - hosszú kábelek és a monitorig való húzás szükséges)
peremvérzés (visszamenőlegesen nem éppen ritka)
a tükröződésgátló szűrő meglehetősen gyenge feldolgozása
0 ×Jelentés
Jan, Siráflag
Értékelve: 2023. 07. 22., változat: 27" Dell U2723QE UltraSharp
Hitelesített vásárlás
Tökéletes kép
100%-os kompatibilitás az imac 24 M1 készülékkel
csatlakozás
automatikus firmware frissítés
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 05. 30., változat: 27" Dell U2723QE UltraSharp
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű csatlakoztathatóság
A Dell szilárd paneleket használ
Jól csomagolva, minőségi kivitelezés
Az olcsóbb P2723QE-hez képest túlságosan húzza a szemet, nehéz megmondani, hogy ez a panel típusa vagy a túl nagy kontraszt miatt van-e.
Visszavittem és vettem egy második P2723QE-t ugyanattól a márkától.
0 ×Jelentés
Jan, Dobřichoviceflag
Értékelve: 2022. 08. 26., változat: 27" Dell U2723QE UltraSharp
Hitelesített vásárlás
Úgy gondolom, hogy különösen alkalmas az igényesebb laptopokkal, például Apple MacBook vásárlókkal, akik egyetlen USB-C / Thunderbolt 3 kábelben tudják kihasználni az összes szükséges csatlakozás koncentrációját, és így megszabadulni a dokkolóállomástól és annak helyigényétől. kiegészítők.
„HUB“ funkciója helyettesítheti az ún dokkoló állomás, ideális esetben USB-C / Thunderbolt 3+ kábelen keresztül csatlakoztatva egy modern laptophoz, például Apple MacBookhoz vagy még jobb HP, Dell és más márkák modellekhez – ennek azonban támogatnia kell az ún. Kijelző port alternatív mód (DP Alt mód)
A „KVM“ funkció lehetővé teszi 2 eszköz egyidejű csatlakoztatását, pl. „osztott képernyős” mód
Hasznos lehet a monitorok láncolása is - az ún „Daisy Chaining“ – DisplayPort 1.2 Multi-Stream Transport (MST) segítségével, de ezt támogatnia kell az eszköz grafikus kártyájának (pl. laptop)
A nagyobb számú aljzatnak köszönhetően (pl 5x USB-A 3.2 Gen2 és 1x LAN) számos „HUB”-on keresztül megosztott eszközhöz csatlakoztatható - pl. billentyűzet, egér, kamera, hangszóró, hálózati kábel, USB lemez stb. )
A háttérvilágítás 4 szegmensből áll, és sötét környezetben észrevehető „háttérvilágítás” látható, ami még rosszabbá teheti a helyzetet, ha a „Smart HDR” funkció be van kapcsolva. De ez engem személy szerint nem zavar, mert nem dolgozom/élek sötét környezetben, és nem használom a „Smart HDR” funkciót.
A mellékelt állvány rendkívül vékony kialakítású, de a nagyobb stabilitás érdekében „remegő környezetben” javaslom egy másik, robusztusabb állvány használatát.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 03. 16., változat: 27" Dell U2723QE UltraSharp
Hitelesített vásárlás
Bár az IPS glow és a backlight bleed elég zavaró filmnézésnél (nagy fényerő / fekete háttér), ezt mégis ellensúlyozza, hogy a nagy kontraszt miatt nagyon szép a fekete és ez a mindennapi irodai használatban hatalmas előny.
szép színek, gyönyörű fekete
jól használható HDR mód
jó fényerő
hatalmas kontraszt
erős IPS glow
jelentős backlight bleed, filmeknél nagyon látszik az alsó-felső széleken
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ