Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: 27" HP X27qc

Termékkatalógus
27" HP X27qc - LCD monitor

Vélemények: 27" HP X27qc

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 27" HP X27qc témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 27" HP X27qc termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 27" HP X27qc megvásárlása után te is írsz értékelést.
94 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 03. 09., változat: 27" HP X27qc
Hitelesített vásárlás
A jó paraméterek ellenére a monitor ára miatt a valóságban gyengén néz ki a kép. A monitor kontrasztja jó, mindenesetre csak közvetlenül a monitorra nézve lehet felismerni. A betekintési szögek olyan rosszak, hogy a monitor szélén teljesen másképp néz ki a kép, mint a közvetlenül a szem előtt lévő kép (még az ívelt képernyő sem segít, még a képernyő alját / tetejét nézve is felismerheti ). Arra számítottam, hogy a képminőség rosszabb lesz, mint az általam megszokott IPS monitoré, de a különbség annyira szembetűnő, hogy vissza kellett adnom a monitort. Bár az alap nem tűnik teljesen szegényesnek, mindenesetre alulról nincsenek csúszásgátló párnák, amelyek a helyén tartanák. A monitor vezérlőgombjai a hátoldalon találhatók, és a menüvezérlés sem teljesen kényelmes. Ráadásul a csomagban nem HDMI kábel volt, ahogy az e-shopon szerepel, hanem egy DP.
Ár a műszaki paraméterekre
Megjelenés
Csomagolás
Nézési szögek
Beállítások menü
A talapzat „csúszik” az asztalon
A csomag DP kábelt tartalmaz, HDMI nem
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ