Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: 27" Lenovo Gaming G27q-20

Termékkatalógus
27" Lenovo Gaming G27q-20 - LCD monitor

Vélemények: 27" Lenovo Gaming G27q-20

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 27" Lenovo Gaming G27q-20 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 27" Lenovo Gaming G27q-20 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 27" Lenovo Gaming G27q-20 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Patrik, Patrik Tkacflag
Értékelve: 2022. 02. 04., változat: 27" Lenovo Gaming G27q-20
Hitelesített vásárlás
filmnézéshez, munkához, és kellemes a szemnek, ez egy nagyszerű monitor az áráért. A háttérvilágítás vérzését nem oldom meg, mert az én darabomnak csak egy kis darabja volt a bal felső sarokban, ami szinte láthatatlan volt. és hányszor van ilyen sötét képernyőd, hogy tényleg látod? FPS játékoknál viszont nagy csalódás: Alig látod az ellenfelet akkor sem, ha maxra állítod a háttérvilágítást és állítod a fényerőt, nagyon sötét minden. Rendben van a történetek lejátszása, de ott nincs szükség 165 Hz-re. Mivel a játékaim 95%-a FPS játékokkal folyik, a határidőt követő 14 napon belül visszaküldtem a monitort. Ráadásul a menübe való belépéshez és a benne mozgáshoz szükséges gombok hátulról a széle nagy részén helyezkednek el, így sokszor azt sem tudod, melyik gombot kell megnyomni (például a samsung ezt elegánsan megoldotta-egy gomb, felfelé, lefelé, oldalra nyomva és a monitor felé tolva)
165hz
ár (feltéve, hogy IPS-ről van szó)
vékony keretek
állítható magasságú állvány
VESA 10x10
displayport kábel mellékelve
QHD felbontás
háttérvilágítás vérzés a bal felső sarokban (nem probléma, korai funkció)
Az állvány kék elemekkel rendelkezik, amelyek nem mindenkinek illenek
az állvány sok helyet foglal el az asztalon
a jack kimeneten kívül lehetne benne beépített hangszóró (vastagságból ez valószínűleg nem lenne gond)
elég sötét színek, nem tudtam elérni az optimális beállításokat az FPS játékokhoz a monitor menüben töltött hosszú idő után sem
a gombok nem praktikusan vannak elhelyezve, és értelmetlen a monitor menüben a vezérlés (gyakran megesik, hogy eltéveszti a gombokat, mert nem is látja, hogy mit nyom meg)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ