Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: 27" LG UltraFine 27MD5KL

Termékkatalógus
27" LG UltraFine 27MD5KL - LCD monitor

Vélemények: 27" LG UltraFine 27MD5KL

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 27" LG UltraFine 27MD5KL témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 27" LG UltraFine 27MD5KL termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 27" LG UltraFine 27MD5KL megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jan, Hustopeče u Brnaflag
Értékelve: 2020. 04. 27., változat: 27" LG UltraFine 27MD5KL
Hitelesített vásárlás
Kiváló néző
A hangzás itt valóban csak teljesített, elég gyenge és rossz minőségű előadásként van megoldva.
0 ×Jelentés
Jan Kubica, Ostravaflag
Értékelve: 2020. 01. 12., változat: 27" LG UltraFine 27MD5KL
Hitelesített vásárlás
Főleg azért vettem, mert az új 16 ' -es Macbook Pro-nak több kW kell a monitoron keresztüli töltéshez, és ez a monitor 94KW-ot támogat, az előző LG 4K monitorom pedig csak 64KW-ig töltötte a Macbookot. Ha bekapcsoltam a gépet, a régi monitort nem sikerült feltölteni, ezzel semmi gond.
A legjobb választás Macbook Pro-hoz (ha nem számítom az XDR 6k kijelzőt ötször több áron)
Tökéletes 5K kép.
A kép fényerejét a billentyűzeten tudom szabályozni, nem kell a monitoron belül semmilyen rendszerbeállításon keresztül mennem, majd ott keresni.
Annyi USB C portja van, hogy külső HD-t és egyéb eszközöket is be tudtam kapcsolni, így csak monitor van csatlakoztatva a macbookba.
Letisztult dizájn felesleges hülyeségek nélkül
Csak azt nem szeretem, hogy a számítógép kikapcsolt állapotában is a monitorra csatlakoztatott eszközök (pl. külső HD) ne kapcsolja ki, és folytassa a mozgást.
Talán nem bánnám a monitor kisebb széleit, elég masszívak.
A monitor tápkábelének hosszabbnak, nagyon rövidnek kell lennie, és gyakorlatilag lehetetlen cserélni, mert kifejezetten a monitor kialakításához készült. Furcsán fog kinézni, ha beteszek egy másikat. Egyáltalán nem bánnám, ha lehetne venni egy 2,5 m-es kábelt.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ