0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: 27" MSI Modern MD271UL

Termékkatalógus
27" MSI Modern MD271UL - LCD monitor

Vélemények: 27" MSI Modern MD271UL

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 27" MSI Modern MD271UL témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 27" MSI Modern MD271UL termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 27" MSI Modern MD271UL megvásárlása után te is írsz értékelést.
114 190 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Josef, Praha 8 - Bohniceflag
Értékelve: 2024. 04. 23., változat: 27" MSI Modern MD271UL
Hitelesített vásárlás
Először bosszús voltam, mert a monitorom nem működött usb-c-n keresztül, ráadásul úgy éreztem, hogy a Power Delivery nem működik. Végül kiderült, hogy a kábel volt az. A monitor és a macBook közötti kapcsolatnak egy dedikált usb-c kábelnek kell lennie, nem pedig az eredeti, a macBookhoz mellékelt almás kábelnek. (Nem értem). Most boldogabb vagyok. Van egy panaszom a kezelőszervekkel és az ergonómiával kapcsolatban. Az ergonómiát a hosszabbító alatti párnákkal kell megoldani. Azt hiszem, az irányítás szokás kérdése. Bosszant, hogy nagyon zavaró a gombok összekeverése, és ahelyett, hogy a beállítások között mozognék, megnyomom a bekapcsológombot, és a monitor azonnal kikapcsol. Már elmentem visszavinni a monitort, de egy jobb usb-c kábel használatával megoldódtak a problémáim. A Power Delivery végre működik, és a felbontás valóban 4K felbontású. Némi csípkedés után sikerült úgy beállítanom a színeket, hogy azok (az én szememnek) ugyanazok legyenek, mint a macbookomon. Ezért tartom meg egyelőre a monitort, és ha a következő napokban semmi nem jelentkezik, akkor véglegesen megtartom: -)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ