Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: 27" Philips 27M1N3500LS Gaming

Termékkatalógus
27" Philips 27M1N3500LS Gaming - LCD monitor

Vélemények: 27" Philips 27M1N3500LS Gaming

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 27" Philips 27M1N3500LS Gaming témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 27" Philips 27M1N3500LS Gaming termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 27" Philips 27M1N3500LS Gaming megvásárlása után te is írsz értékelést.
88 190 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 04. 14., változat: 27" Philips 27M1N3500LS Gaming
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nagy
Szép
Több Hz, mint amennyit használni tudok
Európai márka
Az összes kábel ehhez
Kicsit furcsa állvány (inkább egy teljes, mint két csirkecomb).
0 ×Jelentés
Vásárló, Rétsági Romhányflag
Értékelve: 2022. 12. 14., változat: 27" Philips 27M1N3500LS Gaming
Hitelesített vásárlás
Összességében egy jó monitor, persze valószínűleg lenne ár-érték arányban jobb, de nekem személy szerint nem volt időm kutatni. A VA panel teszi a dolgát, szép színek és kontraszt, a fekete színek nagyon sötétek és alig szűrődik át a háttérvilágítás. A magas frissítési fekvencia nagyon szép látvány, illetve az 1440p felbontás is, bár kell is hozzá a videókártya, RTX 3070 nagyrészt ki bírja hajtani eddig. HDR-t nem próbáltam, igazából a paraméterek alapján nem tud elég fényerőt, hogy szép legyen, de majd kipróbálom. Ghosting nem sok van, leginkább full felkete háttereken látszik, ha fehér betűk vannak és görgetem az oldalt. Az 1ms válaszidős módot nem nagyon próbáltam, igazából nem játszok egyáltalán kompetitíven, ha meg igen, akkor nem min-maxolok ilyeneken. Munkára is tökéletesn, a nagy képátló és felbontás miatt végre elfér minden a képernyőn, aminek kell. A leírás miatt kicsit mérges vagyok, mivel pontosan erre a modellszámra konkrétan lehetetlen találni leírást, a philips oldalán is csak olyan van, ami után ott van, hogy /00. A leírással ellentétben a monitor Adaptive-Sync-el rendelkezik, ami képes működni G-SYNC-el, de VA panel sajátosság miatt az FPS ingadozás villódzást okoz, szóval érdemes lockolni az FPS-t olyan szintre, amit kihajt a GPU. Tehát G-SYNC modul nincs a monitorban, nem certified G-SYNC kompatibilis, de be lehet rajta kapcsolni attól függetlenül.
Szép színek
Jó kontraszt
144hz nagyon sima
Menü könnyen navigálható
Jön DP és HDMI kábel vele
A talpa nem foglal sok helyet, könnyen kivehető
Kicsi ghosting - Fekete háttéren fehér betűknél a legdurvább, plusz ha nagyon fekete képet görgetünk végig egy kevésbé fekete képernyőn
Kékfény szűrő lehetne stötétebb kicsit
G-Sync nem teljesen kompatibilis
Leírást lehetetlen pont erről a modellről találni
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ