Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: 32" AOC U32E2N

Termékkatalógus
32" AOC U32E2N - LCD monitor

Vélemények: 32" AOC U32E2N

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 32" AOC U32E2N témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 32" AOC U32E2N termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 32" AOC U32E2N megvásárlása után te is írsz értékelést.
131 990 Ft
Szállításra kész 3 db

Felhasználói vélemények

Daniel, Kostelec nad Labemflag
Értékelve: 2022. 10. 06., változat: 32" AOC U32E2N
Hitelesített vásárlás
A monitort visszakapva vettem 3k kedvezménnyel, más oldalak véleményeiből már tudtam, hogy fütyülős darab lesz. Az első csatlakoztatáskor nem hallatszott a hátsó sípolás. Egy ideig használtam a monitort és nem vettük észre a sípolást, hirtelen megjelent, csak nagyon finoman. Észrevettem, hogy sötét színek megjelenítésénél sípol a legtöbbet, fehér alapon van sípoló hang, de gyakorlatilag észrevehetetlen, vagy csak akkor, ha nagyon közel van az ember. Amint egy sötétebb szín kerül a monitorra, amely a kép több mint 1/2-ét foglalja el, sípolni kezd. Mivel a monitort otthon használom munkára, ahol mindig van fejhallgató, ezért nem regisztrálok plusz hangjelzést. Szóval megtartom a darabot ezen az áron. Tehát csak a forrással van a gond, ha nem lesz jelentős károsodás, akkor továbbra is használom a monitort.
Szép monitor keskeny keretekkel, mindent teljesít, ami papíron van
Használt darab árához képest verhetetlen ár/teljesítmény arány
AOC i-menu támogatás, a monitor PC-ről történő beállítására szolgáló segédprogram, nem kell bonyolult módon kattintgatni a menük között
31,5“ nem 32“, ami valószínűleg nem számít ennél a méretnél, csak nem megfelelő a termékhez, a dobozon viszont 31,5 van, de még az AOC hivatalos honlapján is van ezzel kapcsolatban.
Véletlen forrás fütyülés
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ