Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: 32" ASUS ROG Swift PG32UQ

Termékkatalógus
32" ASUS ROG Swift PG32UQ - LCD monitor

Vélemények: 32" ASUS ROG Swift PG32UQ

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 32" ASUS ROG Swift PG32UQ témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 32" ASUS ROG Swift PG32UQ termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 32" ASUS ROG Swift PG32UQ megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Ondřej, Kolín 2flag
Értékelve: 2022. 11. 17., változat: 32" ASUS ROG Swift PG32UQ
Hitelesített vásárlás
Ami a paramétereket illeti, ez egy robbanás. Színes, HDR, 4K, 155Hz, alacsony válaszidő. minden tökéletes. A robusztus megjelenés és a monitor kezelésének lehetősége is nagyszerű. De a horrorjátékok gyakorlatilag játszhatatlanok az erős izzó hatás miatt, amit mindenféle tipp és tanács ellenére sem tudtam eltávolítani. Sötét jelenetekben egyáltalán nem láttam semmit a kijelző szélén lévő területeken. Alien-en tesztelték: Isolation, Metro Exodus, Thief és Darkest Dungeon. De az én hibám, hogy hallottam rajta, hogy állítólag annak ellenére, hogy IPS panel, a feketék jó. Egyszerűen nem az, őrülten világít, és vissza kellett vinnem a monitort. Ezért visszamegyek a veteránosztályra.
Színek
Kezelés
HDR
G-SYNC kompatibilis
4k@155Hz
Alacsony reakció
Hihetetlen ragyogó hatás
Sötét játékok (horror stb. ) lejátszhatatlan
0 ×Jelentés
Marek, Prahaflag
Értékelve: 2022. 10. 24., változat: 32" ASUS ROG Swift PG32UQ
Hitelesített vásárlás
Számos különböző gaming és modern monitort próbáltam már, mint például a Samsung Odyssey 49" vagy az Acer 4K 43" VA panelje, egyikükkel sem voltam teljesen elégedett, de ez szinte tökéletesnek tűnik. A FreeSync tökéletesen működik az új Radeon 6000-en, a színmegjelenítés több mint kielégítő, a reakció is remek. Azt mondhatom, hogy ez a monitor rendelkezik a legjobb HDR-rel az általam valaha kipróbált monitorok közül, annak ellenére, hogy nem támogatja a HDR1000 szabványt. Néhány apró hibát leszámítva, amit könnyen el tudok nézni, a monitor tökéletes, és habozás nélkül adok 5 csillagot. Az apró hibák: A monitor hangszóróinak nincs basszusa, de ez már csak így van a monitorokkal, éjszaka kicsit jobban világít, mint szeretném, pedig a fényerő a legalacsonyabb értékre van állítva, és még mindig nagyon szeretnék egy távirányítót, mint amit az acer kínál a 43"-os modellhez, de nem lehet mindenem: ) De a játékokhoz szinte tökéletes.
Színek
4K@155 Hz Tökéletesen működik
Design
Szoftver
Egyszerű joystick és gombvezérlés
A valaha készült egyik legjobb HDR
FreeSync és GSYNC támogatás
Hangszórók (hangerő)
A feketék nagyszerűek az IPS arányokhoz
Nagyszámú fényerőszabályozó zóna
HDMI 2.1 támogatás
Standard HDR 600
Túl magas fényerő még akkor is, ha a fényerő 0-ra van állítva
Hangszórók (basszus nélkül)
Távirányító hiánya
0 ×Jelentés
Jaroslav, Stehelčevesflag
Értékelve: 2022. 08. 14., változat: 32" ASUS ROG Swift PG32UQ
Hitelesített vásárlás
Nagyon elégedett vagyok a monitorral. 29 hüvelykes ívelt ultraszéles monitorról váltottam, így az első napokban inkább domborúnak éreztem, mint egyenesnek, de megszoktam. Gyönyörű színei vannak, 4k-hoz tökéletes a méret, nagyon jó vele dolgozni, hosszas használat után sem bántja a szemem. Az irányítás kicsit rosszabb, mert hátulról nem látni a gombokat, egy hétköznapi joystick sokkal praktikusabb lenne. Ha elég erős GPU-d van a 144Hz használatához, és nem bánod a nagyobb fogyasztást, akkor mindenképpen ajánlom.
Gyönyörű színek
144 Hz
Tökéletes méret 4K-hoz
Tiszta megjelenés
Cashback promócióval vásároltam
Nagyon meleg van
Magasabb áramfogyasztás energia
Ára
Hátsó vezérlés több gombon, egy joystick is elég lenne
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 07. 09., változat: 32" ASUS ROG Swift PG32UQ
Hitelesített vásárlás
Főleg a playstation 5 miatt vettem, mert a régi fullhd tévém nem adta meg, a 4k-s tévén pedig rettenetesen sötét volt a HDR és nem lehetett ésszerűen beállítani. Itt elég volt beállítani a konzol módot és beállítani a kalibrációt a PlayStationben. Dobozkészítőknek is megfelelő 👍😄 (szokni kell a hangzást, ill fejhallgató vagy hangszóró) Vesa egy kicsit fájdalmas volt az állvány leválasztása, a kézikönyvben van leírva, de nem nagyon látszott. Végül lehámoztam a kupakokat és íme. A csomagban található csapok a monitorhoz, a többi csavar és alátét - döntsd el magad
monitor menü cseh nyelven
A HDR elsőre jó, végre látok a sötétben
konzol mód
nincs bemeneti késleltetés a TV-hez képest
az állvány verhetőnek tűnik (nem használom)
HDMI és DisplayPort is mellékelve
Monitor hanggal, bár gyengébbek a tv-hez képest, de fél óra után megszoktam, nem veszek hangszórót
megérteni a ps5-ről
Dolgoztam egy kicsit a vesa rögzítéssel, de bevált
0 ×Jelentés
Evžen, Praha 8 - Libeňflag
Értékelve: 2022. 01. 27., változat: 32" ASUS ROG Swift PG32UQ
Hitelesített vásárlás
Átváltottam egy nagyon tisztességes 32" 4k 4ms/60Hz Samsungról, és ez egy jelentős frissítés - mind a munkához, mind a játékhoz.
Gyönyörű színek, 144Hz, GSync - kép, mint egy csúzli
USB hub
HDMI és DisplayPort kábelek mellékelve
Rengeteg hasznos funkció a menüben + ASUS DisplayWidget
Nem játékkarnevál - nagyon konzervatív dizájn az előlapon, ízléses, finoman világító logó a hátlapon (kikapcsolható) ROG
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ